Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
15.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Starry: Το νέο αναψυκτικό της PepsiCo που ανταγωνίζεται τη Sprite

ΑρχικήΝέαStarry: Το νέο αναψυκτικό της PepsiCo που ανταγωνίζεται τη Sprite
spot_img

Το Starry της PepsiCo στοχεύει στην προσέλκυση των καταναλωτών της γενιάς Ζ και διατίθεται σε γεύση λεμόνι-λάιμ.

H πολυεθνική αναψυκτικών και σνακ, PepsiCo, κάνει άλλη μια δυναμική είσοδο στο 2023, με την έναρξη της κυκλοφορίας του αναψυκτικού της με το όνομα Starry και γεύση λεμόνι-λάιμ.

Το Starry, όπως ανέφερε η εταιρεία, στοχεύει στην προσέγγιση των καταναλωτών της γενιάς Ζ. Η συσκευασία του Starry αναγράφει, επίσης, ότι το αναψυκτικό συνιστά μια “διασκεδαστική απόδραση” που κάνει επίσης “βήματα προς τη βιωσιμότητα” Κυκλοφορεί σε εκδοχές με και χωρίς ζάχαρη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Food Dive, η PepsiCo έκανε το ντεμπούτο της για πρώτη φορά με το αναψυκτικό Starry στην έκθεση National Association of Convenience Stores στο Λας Βέγκας τον περασμένο Οκτώβριο. 

Αυτή την εβδομάδα, αρκετοί influencers έλαβαν δείγματα του αναψυκτικού από την εταιρεία και δημοσίευσαν κριτικές  για αυτό στο YouTube. Έχει επίσης εντοπιστεί σε καταστήματα των ΗΠΑ, όπως τα Kroger και Walmart.

Το Starry αποτελεί άλλη μια προσπάθεια της PepsiCo να ανταγωνιστεί το δημοφιλές Sprite της αντίπαλής της Coca Cola. Τις προηγούμενες δεκαετίες η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει διάφορα αναψυκτικά για να καταφέρει να φτάσει τη Sprite, όπως το  Slice, το Storm και το Sieraa Mist. Κανένα, όμως, δεν τα κατάφερε, με το πρώτο να κυκλοφορεί μόνο ως limited edition, το δεύτερο να μην κυκλοφορεί πια και το τρίτο ενδέχεται να σταματήσει να διατίθεται στην αγορά, εξαιτίας των φθινουσών πωλήσεων.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο