Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σταθμός τρένου έγινε εστιατόριο

ΑρχικήΝέαΣταθμός τρένου έγινε εστιατόριο
spot_img

cibum team

Έναν πρώην χώρο φύλαξης αποσκευών ταξιδιωτών με τρένο στο Μάντισον των ΗΠΑ μετέτρεψε το με έδρα το Μπρούκλιν στούντιο Home Studios σε χώρους εστίασης που φέρνουν στον νου «τη χρυσή εποχή των ταξιδιών με τρένο».

Πίσω από έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό στην πρωτεύουσα της Πολιτείας του Ουισκόνσιν, το The Harvey Restaurant είναι ένα με εμβαδόν σχεδόν 465 μέτρων εστιατόριο που γνέφει στην κουλτούρα των κλαμπ-εστιατορίων της Μεσοδυτικής Πολιτείας τις δεκαετίες του 1930 και 1940.

Και στους δύο ορόφους του πρώην κτηρίου φύλαξης αποσκευών σερβίρεται αμερικανική κουζίνα, ενώ κάθε ένας από αυτούς έχει το δικό του μπαρ. Επιπλέον χώροι για γεύμα υπάρχουν σε ένα περικλεισμένο με γυαλί τμήμα μιας από τις κλειστές πλατφόρμες του σταθμού και σε ένα βαγόνι συρμού της δεκαετίας του 1960 που είναι αραγμένο στις ράγες.

Πολλά από τα αρχικά χαρακτηριστικά του κτηρίου έχουν διατηρηθεί, συμπεριλαμβανομένων των δοκών της οροφής, των παραθύρων και των συρόμενων θυρών του σταθμού.«Ο βασικός στόχος του Home Studios ως προς το The Harvey House ήταν η δημιουργία ενός ζεστού και δελεαστικού εστιατορίου που παντρεύει την οικεία άνεση ενός κλαμπ του Ουισκόνσιν όπου μπορούσε κανείς να γευματίσει με μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης που φέρνει στον νου τη χρυσή εποχή των ταξιδιών με τρένο» είπαν από το στούντιο.

Πηγή: Naftemporiki

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα