Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025
29.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συμμετοχή ρεκόρ της Ελλάδας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων της Μ. Ανατολής Gulfood 2025 στο Ντουμπάι  

ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΣυμμετοχή ρεκόρ της Ελλάδας στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων της Μ. Ανατολής Gulfood 2025 στο Ντουμπάι  
spot_img

65 Ελληνικές εταιρείες παρουσίασαν μια εξαιρετική ποικιλία ελληνικών τροφίμων, υψηλής διατροφικής αξίας σε χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες.

Με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών έλαβε μέρος η Ελλάδα στην επετειακή τριακοστή διοργάνωση της Gulfood 2025, τη σημαντικότερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Μέση Ανατολή οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο στο World Trade Centre στο Ντουμπάι με περισσότερους από 5.500 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες.

 Εξήντα πέντε Έλληνες εξαγωγείς συμμετείχαν στο εθνικό περίπτερο παρουσιάζοντας μια εξαιρετική ποικιλία ελληνικών τροφίμων, υψηλής διατροφικής αξίας σε χιλιάδες εμπορικούς επισκέπτες. Σε αυτό συμμετείχαν επίσης οι Περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Ευβοίας και το Επιμελητήριο Λάρισας, στηρίζοντας με την παρουσία τους τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της περιοχής τους.

 Στο Εθνικό Περίπτερο που οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), η επισκεψιμότητα των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που συνέβαλε ώστε οι Έλληνες εξαγωγείς να υλοποιήσουν περισσότερες από 13.000 επιχειρηματικές επαφές. 

 «Η δυναμική ελληνική παρουσία στην GULFOOD 2025, την πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ευρώπη στη Μέση Ανατολή, εκτός από ικανοποίηση μάς γεμίζει και με προσδοκίες για περαιτέρω αύξηση στις εξαγωγές τροφίμων και ποτών. Μέσα από εποικοδομητική συνεργασία με φορείς και εξαγωγείς δουλεύουμε όλοι μαζί συντεταγμένα με στόχο ένα περιβάλλον φιλικό για τις εξαγωγές και τις επενδύσεις» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece, Μαρίνος Γιαννόπουλος 

Την εθνική συμμετοχή τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Τσιάρας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, Αντώνη Φιλιππή και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου.

Σοφία Αραβοπούλου ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο υγιεινό είναι το γιαούρτι σας;

Το «καλό» γιαούρτι υπάρχει, αλλά θέλει προσοχή

Προειδοποίηση σε όσους πίνουν στιγμιαίο καφέ – Ερευνητές τον συνδέουν με σοβαρή πάθηση στα μάτια

Ο στιγμιαίος καφές μπορεί να βλάψει τα μάτια σας, σύμφωνα με γενετική μελέτη

Νεκρό 12χρονο παιδί και τρία στο νοσοκομείο με αιμολυτικό σύνδρομο από τροφική δηλητηρίαση

Επτά συνολικά σοβαρά κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε παιδιά με συμπτώματα αιματηρής διάρροιας στη Γαλλία - Δωδεκάχρονος υπέκυψε μετά από αιμολυτικό ουραιμικό σύνδρομο
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα