Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συμμετοχή της βιομηχανίας ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην έκθεση Anuga

ΑρχικήΝέαΣυμμετοχή της βιομηχανίας ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην έκθεση Anuga
spot_img

Στην έκθεση Anuga, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας, συμμετείχε η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, μέσω της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών διεθνώς.

   Ειδικότερα, η ΗΛΙΟΣ παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης, από την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, τις δύο νέες σειρές ζυμαρικών, τα βιολογικά Kiddo Pasta by Helios και τα Helios Greek Pasta, όλα LoiApproved. Τα εν λόγω προϊόντα, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών και έχουν ιδιαίτερη απήχηση, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στην Αμερική, καθώς και σε νέες αγορές που περιλαμβάνονται στο στρατηγικό πλάνο της.

   Παράλληλα, παρουσίασε στο κοινό την ανανεωμένη σειρά espressi, τα πρωτοποριακά ζυμαρικά γρήγορου βρασμού που είναι έτοιμα σε λιγότερο από 1,5 λεπτό (τα spaghetti) και σε 4 λεπτά (οι πέννες) και αποτελούν μια οικολογική πρόταση της ΗΛΙΟΣ.

   Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη της μείωσης των πλαστικών μιας χρήσης η ΗΛΙΟΣ ανέδειξε ένα ακόμα καινοτόμο προϊόν που έχει λανσάρει, τα artesian pasta straws, τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια από ζυμαρικό σε 3 ξεχωριστές αποχρώσεις.

   Η εταιρία είχε παρουσία μέσω της Περιφέρειας Αττικής, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, που ανέδειξε στο διεθνές κοινό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των εγχώριων προϊόντων. Στόχος της ΗΛΙΟΣ είναι η συνεχής διεύρυνση της παρουσίας της στον παγκόσμιο χάρτη και η έμφαση στην ελληνικότητα των προϊόντων της μέσα από συνεργασίες με σημαντικά κανάλια πώλησης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...

Τοξικές ουσίες σε δημοφιλή εσώρουχα – Διεθνής μελέτη – Πως να ξεχωρίσετε ποια εσώρουχα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά

Οι τοξικές ουσίες εντοπίστηκαν περισσότερο σε γνωστές μάρκες εσωρούχων που πωλούνται και στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο