Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεργασία Meallion – Kapelis Packaging για τη νέας γενιάς συσκευασία Halopack®

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΣυνεργασία Meallion – Kapelis Packaging για τη νέας γενιάς συσκευασία Halopack®
spot_img

Τα γεύματα του κορυφαίου σεφ Λάμπρου Βακιάρου και του γνωστού μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά, φθάνουν στον καταναλωτή με ασφάλεια, διατηρώντας τη γεύση τους και συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Tα εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και, θερμιδικά ισορροπημένα έτοιμα γεύματα Meallion, με την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Λάμπρου Βακιάρου και του δημοφιλούς μπασκετμπολίστα Θοδωρή Παπαλουκά, προσφέρονται σε συσκευασία Halopack®, της Kapelis Packaging.
Μία εφαρμογή συσκευασίας εξοικονόμησης πλαστικού κατά 90% και άψογης διατηρησιμότητας.

Τώρα τα γεύματα Meallion, συσκευάζονται σε χάρτινα 100% ανακυκλώσιμα σκεύη, σφραγίζονται υπό
ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με φιλμ Halopack®, σε κατάλληλη μηχανή σφράγισης επίσης από την Kapelis
Packaging και φθάνουν στον καταναλωτή με ασφάλεια, διατηρώντας τη γεύση τους και συμβάλλοντας
στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην νέας γενιάς συσκευασία, το φιλμ επικάλυψης μπορεί εύκολα να διαχωριστεί από το χαρτί μετά τη χρήση, επιτρέποντας την ξεχωριστή συλλογή των δύο μερών προς ανακύκλωση, ενώ στο ανακυκλωμένο χαρτί, δεν υπάρχουν πρόσθετα και κόλλα. Υπάρχει δυνατότητα για αναθέρμανση σε φούρνο μικροκυμάτων, ψήσιμο σε συμβατικό φούρνο με αέρα καθώς και διατήρηση συντήρηση του γεύματος στο ψυγείο ή την κατάψυξη.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιομηχανία τροφίμων: Ανεπαρκείς οι πρακτικές διαχείρισης νερού σύμφωνα με έκθεση

Οι περισσότερες εταιρείες τροφίμων έχουν αδύναμες ή καθόλου πρακτικές διαχείρισης νερού, σύμφωνα με έκθεση της Morningstar.

Οι νέοι κανόνες της ΕΕ για τις συσκευασίες

Θεσπίζεται συγκεκριμένο ποσοστό επαναχρησιμοποιούμενων ή επαναπληρούμενων συσκευασιών που θα πρέπει να προσφέρουν οι εταιρείες στους καταναλωτές.

Ελληνικό γιαούρτι: Μελέτη για τον εμπλουτισμό του με πρωτεΐνη ορού γάλακτος χωρίς λακτόζη

Ενθαρρυντικά για την γαλακτοβιομηχανία είναι τα ευρήματα επιστημονικής μελέτης για την παραγωγή ελληνικών γιαουρτιών για όσους έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα