ΑρχικήΝέαΤα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου

Τα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου

1 λεπτά ανάγνωσης

Στις κριτικές επιτροπές δύο μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου των τροφίμων, τα Meat Awards και τα Dairy Awards, συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων – ΠΕΤΕΤ.

Τα Meat Awards 2022 έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Οι υποψήφιες εταιρείες εμπορεύονται ή παράγουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

- Advertisement -

Στην κριτική επιτροπή των Meat Awards συμμετέχει και ο κ. Ιωάννης Σμαρνάκης, πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ.

Στη δεύτερη διοργάνωση, τα βραβεία Dairy Awards, οι βασικές ενότητες βράβευσης περιλαμβάνουν Καταστήματα Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Μάρκετινγκ / Υπηρεσίες και Προμηθευτές / Εξοπλισμό.

- Advertisement -

Και στην συγκεκριμένη κριτική επιτροπή συμμετέχουν αξιόλογα μέλη της ΠΕΤΕΤ, ξεκινώντας από την προεδρεύουσα της επιτροπής κ. Ευσταθία Τσάκαλη, Δρ. Επίκουρη Καθηγήτρια Τεχνολογίας Γάλακτος – Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, τον κ. Ηλία Αλεξίου, Επιθεωρητή Ασφαλείας Τροφίμων & Εμπορίου στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δυτικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρο της ΠΕΤΕΤ, και τον κ. Κώστα Παπαθεοδώρου, Food Scientist, Plant Director, Lactalis Group.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Διαιτολόγος, σύμβουλος διατροφής, «ολιστικός διατροφολόγος» – Τι σημαίνει κάθε τίτλος στην Ελλάδα και σε ποιον να απευθυνθείτε

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες τίτλοι που ακούγονται επιστημονικοί. Μόνο ένας είναι νομικά κατοχυρωμένος

Σουβλάκι με «απ’ όλα»: Πόσο ασφαλείς είναι γύρος, ντομάτες και κρεμμύδια – Τι πρέπει να προσέχουν σουβλατζίδικα και καταναλωτές – Του Ν. Γδοντέλη

Ερευνητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και της βελγικής FASFC αναδεικνύουν τους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης στο σουβλάκι

Κολλαγόνο σε σκόνη: Πώς επηρεάζει τον μεταβολισμό; Του Νίκου Ζορζοβίλη

Τι υπόσχονται, τι αποδεικνύει η επιστήμη και τι παραμένει αναπάντητο