Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου

ΑρχικήΝέαΤα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου
spot_img

Στις κριτικές επιτροπές δύο μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου των τροφίμων, τα Meat Awards και τα Dairy Awards, συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων – ΠΕΤΕΤ.

Τα Meat Awards 2022 έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής και πώλησης κρέατος και των υποπροϊόντων του. Οι υποψήφιες εταιρείες εμπορεύονται ή παράγουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν πρωτοποριακές-καινοτόμες πρακτικές.

Στην κριτική επιτροπή των Meat Awards συμμετέχει και ο κ. Ιωάννης Σμαρνάκης, πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ, Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής ΣΕΒΤ.

Στη δεύτερη διοργάνωση, τα βραβεία Dairy Awards, οι βασικές ενότητες βράβευσης περιλαμβάνουν Καταστήματα Γαλακτοκομικών Προϊόντων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Μάρκετινγκ / Υπηρεσίες και Προμηθευτές / Εξοπλισμό.

Και στην συγκεκριμένη κριτική επιτροπή συμμετέχουν αξιόλογα μέλη της ΠΕΤΕΤ, ξεκινώντας από την προεδρεύουσα της επιτροπής κ. Ευσταθία Τσάκαλη, Δρ. Επίκουρη Καθηγήτρια Τεχνολογίας Γάλακτος – Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, τον κ. Ηλία Αλεξίου, Επιθεωρητή Ασφαλείας Τροφίμων & Εμπορίου στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δυτικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής, Αντιπρόεδρο της ΠΕΤΕΤ, και τον κ. Κώστα Παπαθεοδώρου, Food Scientist, Plant Director, Lactalis Group.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα