Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τα ποτά κατακτούν την κορυφή σε έκθεση με τα καλύτερα νέα προϊόντα για το 2022

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΤα ποτά κατακτούν την κορυφή σε έκθεση με τα καλύτερα νέα προϊόντα για το 2022
spot_img

Ποια ποτά κατέκτησαν την κορυφή, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Circana.

Την κυριαρχία των ποτών στην αγορά αποτύπωσε για άλλη μια φορά η έκθεση New Product Pacesetters 2022 της Circana, με γνωστές μάρκες ποτών να κατακτούν την κορυφαία δεκάδα των πιο επιτυχημένων προϊόντων.

Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το ενεργειακό ποτό Alani Nu, το οποίο περιέχει ενεργά συστατικά, όπως βιοτίνη και βιταμίνες Β6 και Β12, και μοναδικές και ιδιαίτερες γεύσεις, όπως σημειώνει η έκθεση. Οι πωλήσεις του ποτού έφτασαν τα 228 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ.

Ακολούθησε το αναψυκτικό Dr Pepper Zero Sugar (με μηδέν ζάχαρη) στη δεύτερη θέση με 169 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο κατακτά μια θέση στην κορυφαία δεκάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Το Red Bull Green Edition κατέκτησε την 8η θέση, αλλά κατείχε το υψηλότερο ποσοστό αγορών από καταναλωτές που το προτιμούσαν επαναλαμβανόμενα, σχεδόν 70%, αναφέρει η έκθεση. Κάτω από αυτό στη λίστα βρέθηκε  το Gatorlyte, από την ίδια εταιρεία παραγωγής του Gatorade, που παρέχει γρήγορη ενυδάτωση και ανάκαμψη στον αθλητισμό μέσω ενός εξειδικευμένου μείγματος πέντε ηλεκτρολυτών και λιγότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει έστω και ένα αλκοολούχο αναψυκτικό (hard seltzer) και αυτή τη φορά εμφανίστηκε και το Topo Chico Hard Seltzer, ένα προϊόν που παράχθηκε με τη συνεργασία της Molson Coors και της Coca-Cola.

Τα ευρήματα της Circana υπογραμμίζουν το γεγονός ότι οι καταναλωτές αναζητούν κάτι περισσότερο από “φαγητό” και “ποτό” στα προϊόντα που αγοράζουν, όπως ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτοπόρα συστατικά που να ωφελούν την υγεία, όπως έδειξε αντίστοιχη μελέτη της ίδιας εταιρείας και στον τομέα των παγωτών.

Διαβάστε την πλήρη έκθεση εδώ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα