Η ΠΕΤΕΤ κατάφερε και φέτος να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην FoodTech και την ΑΡΤΟΖΑ, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων.
Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις της Ένωσης, ήταν η Επιστημονική Ημερίδα με θεματικές ομάδες “Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων ”.
Οι συζητήσεις αυτές συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επισκεπτών αλλά και του ειδικού τύπου, και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές ως προς την οργάνωση, την αρτιότητά τους, το υψηλό επίπεδο της γνώσης που προσέφεραν και φυσικά το κύρος των συμμετεχόντων ομιλητών.
Για όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ακολουθούν τα σχετικά βίντεο ανά θεματική ομάδα, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της έκθεσης.
1 – Κρέας-Κρεατοσκευάσματα
2.Ελαιόλαδο-Ελιές
3.Γαλακτοκομικά