Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» – Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο

ΑρχικήΝέα«Τεχνολογίες και καινοτομίες στην παραγωγή Τροφίμων» - Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην FoodTech 2021- Βίντεο
spot_img

Η ΠΕΤΕΤ κατάφερε και φέτος να έχει μια αξιόλογη παρουσία στην FoodTech και την ΑΡΤΟΖΑ, υλοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων.

Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις της Ένωσης, ήταν η Επιστημονική Ημερίδα με θεματικές ομάδες “Τεχνολογίες και καινοτομίες στην  παραγωγή Τροφίμων ”.

- Advertisement -

Οι συζητήσεις αυτές συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων επισκεπτών αλλά και του ειδικού τύπου, και απέσπασαν ιδιαίτερα θετικές κριτικές ως προς την οργάνωση, την αρτιότητά τους, το υψηλό επίπεδο της γνώσης που προσέφεραν και φυσικά το κύρος των συμμετεχόντων ομιλητών.

Για όσους δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ακολουθούν τα σχετικά βίντεο ανά θεματική ομάδα, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της έκθεσης.

1 – Κρέας-Κρεατοσκευάσματα

2.Ελαιόλαδο-Ελιές

3.Γαλακτοκομικά

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Λιναρόσπορος: Απαγορευτικός για τα παιδιά λένε επιστήμονες

Γιατί ο λιναρόσπορος που είναι τόσο ωφέλιμος, δεν πρέπει να καταναλώνεται από μωρά και μικρά παιδιά, ούτε ως πασπάλισμα σε άλλα τρόφιμα

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα