Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πόσο καφέ χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε παραγωγικοί;

ΑρχικήΝέαΠόσο καφέ χρειαζόμαστε για να αισθανθούμε παραγωγικοί;
spot_img

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται αρκετό καφέ για να αισθάνονται παραγωγικοί.

Oι άνθρωποι που πίνουν καφέ πολλές φορές δεν θέλουν κανένας να τους μιλάει μέχρι την πρώτη τους γουλιά και η μέρα τους συνεχίζει με πολλά φλιτζάνια ακόμα.

Αλλά πόσο πραγματικά κομμάτι της ζωής μας αποτελεί ο καφές;

Τον Απρίλιο, η εταιρεία έρευνας αγοράς OnePoll διεξήγαγε μια έρευνα σε 2.050 υπαλλήλους γραφείου με έδρα τις ΗΠΑ για λογαριασμό της επωνυμίας συστημάτων ζεστών ροφημάτων, Flavia, τα αποτελέσματα της οποίας διαβάσαμε στο Food&Wine.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο καφές μάλλον έχει γίνει μέρος της ζωής μας περισσότερο και από το φαγητό μερικές φορές, αφού το 66% των ερωτηθέντων χαρακτήρισαν μια ζεστή κούπα ως το πρώτο ποτό της μέρας τους, ενώ ένα 47% θα πιεί και έναν κρύο καφέ και μόλις φτάσει στη δουλειά του.

Μια κούπα καφέ είναι από ότι φαίνεται must για να ξεκινήσει μια εργάσιμη ημέρα, με το 59% των ερωτηθέντων να λέει ότι συνιστά μέρος της πρωινής ρουτίνας τους – ειδικά αν αυτή περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα. 

Μια συνήθεια των εργαζομένων σε γραφεία με το που κάτσουν στην καρέκλα τους είναι να ξεκινούν τη μέρα τους με την οργάνωση (60%) και την ενημέρωση των email τους (55%). Αλλά η πλειοψηφία (77%) χρειάζεται δύο ή περισσότερα φλιτζάνια για να αρχίσει να αισθάνεται παραγωγική. Επιπλέον, σχεδόν το ένα τέταρτο (24%) των ερωτηθέντων δήλωσε ότι χρειαζόταν τον περισσότερο καφέ τις Δευτέρες και πιστέψτε μας…καταλαβαίνουμε.

Μιας και η έρευνα έγινε στις ΗΠΑ, αξίζει να αναφερθεί πως τα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα διαθέτουν δωρεάν ροφήματα για τους εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου και του καφέ, γεγονός που θεωρείται πως αυξάνει την παραγωγικότητα

. Με αυτά τα δεδομένα, ίσως ο δωρεάν καφές να είναι κάτι που να θέλουν να εξετάσουν οι εταιρείες που θέλουν να αυξήσουν τις επιδόσεις τους ή έχουν πολλή δουλειά.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα