Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς το κρέας έσωσε τη ζωή μιας vegan!

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΠώς το κρέας έσωσε τη ζωή μιας vegan!
spot_img

Μια πρώην vegan μιλά για το πώς αυτό το πρότυπο διατροφής έκανε κακό στην υγεία της.

“Σωτήριο” αποκαλεί το κρέας για τη διατροφή της μια 25χρονη Καναδή, η οποία, όπως λέει “πήγε να πεθάνει” από τις επιπτώσεις που είχε η vegan διατροφή στην υγεία της.

H Kai-Lee Worsley, από το Έντμοντον του Καναδά  σταμάτησε να τρώει ζωικά προϊόντα και υιοθέτησε μια vegan διατροφή, γεμάτη λαχανικά και εναλλακτικές πρωτεΐνες, όταν μετακόμισε στην Καλιφόρνια, έχοντας διαβάσει πολλά για την κακή μεταχείριση των ζώων από τη βιομηχανία κρέατος.

Αλλά 25χρονη άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία έξι μήνες μετά τη νέα δίαιτα, παρατηρώντας πολλές αρνητικές αλλαγές στο σώμα της. Ανέφερε συμπτώματα, όπως τεράστια κόπωση, πτώση μαλλιών, προβλήματα με το δέρμα της και αδυναμία στο να λειτουργήσει επαρκώς. “Ο εγκέφαλός μου δεν μπορούσε να σκεφτεί καλά”, είπε σύμφωνα με τον Independent.

Ώσπου μια μέρα, έχοντας πέσει στο κρεβάτι αδύναμη να σηκωθεί από την εξάντληση, αποφάσισε να αγοράσει μια μπριζόλα, μήπως και ανακτήσει τις δυνάμεις της. Αμέσως, ένιωσε καλύτερα και έκτοτε άρχισε να τρώει μπριζόλες 2 φορές την εβδομάδα, παρά το γεγονός ότι ήθελε να είναι vegan για την υπόλοιπη ζωή της και ότι ένιωθε άβολα με την όψη του κρέατος.

Έπειτα από το περιστατικό, έκανε πολλές εξετάσεις, κατά τις οποίες διαπίστωσε σοβαρή έλλειψη σε βιταμίνη Β12 και σίδηρο και κατέληξε πως το κρέας ήταν απαραίτητο για την υγεία της. “Μάθετε πρώτα τον εαυτό σας και μην ακολουθείτε απλά τάσεις” καταλήγει.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα