Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου, 2024
10.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Θέση εργασίας για προϊστάμενο παραγωγής σε εταιρεία εμφιάλωσης νερού

ΑρχικήΑγορά ΕργασίαςΘέση εργασίας για προϊστάμενο παραγωγής σε εταιρεία εμφιάλωσης νερού
spot_img

Οργάνωση, Προγραμματισμός και Επίβλεψη της παραγωγής

Η ManpowerGroup Greece, για λογαριασμό πελάτη της, Ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού, αναζητά
Προϊστάμενο Παραγωγής για τις εγκαταστάσεις της στη Στενή Ευβοίας

Αρμοδιότητες:
• Οργάνωση, Προγραμματισμός και Επίβλεψη της παραγωγής
• Οργάνωση, διαχείριση και καθοδήγηση προσωπικού παραγωγής και συντήρησης
• Οργάνωση και Επίβλεψη Συντηρήσεων μηχανών παραγωγής (προγραμματισμένη και έκτακτη) και τυχόν Επισκευών
• Διαχείριση Αποθήκης, Εφοδιασμού.
• Διασφάλιση ασφαλούς χρήσης εξοπλισμού
• Έλεγχος παραγόμενου προϊόντος σύμφωνα με τις προδιαγραφές
• Υποβολή αναφορών σχετικά με την παραγωγή και προτάσεων βελτίωσης
• Εκπαίδευση νέων εργαζομένων στην ασφαλή χρήση μηχανημάτων και στην τήρηση διαδικασιών
• Εφαρμογή κανόνων και οδηγιών ασφαλείας και λοιπών εταιρικών προτύπων


Απαραίτητα Προσόντα:
• Τουλάχιστον 5 έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή θέση Προϊσταμένου Συντήρησης
• Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ Μηχανολογίας / Ηλεκτρολογίας / Αυτοματισμού
• Καλή γνώση αγγλικών
• Πολύ καλή γνώση Microsoft Office
• “Hands-on” προσέγγιση
• Οργανωτικές ικανότητες
• Ηγετικές ικανότητες
• Πολύ καλές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες

Για αποστολή βιογραφικού πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι πιστεύουν οι Έλληνες για τα φυτοφάρμακα – Μεγάλη πανελλαδική έρευνα

Ασφάλεια φυτοφαρμάκων στις ελληνικές φυτικές τροφές από την σκοπιά του καταναλωτή.

Θανατηφόρο περιστατικό οδήγησε τους επιστήμονες στην ανακάλυψη νέου βακτηρίου που προσβάλλει τα τρόφιμα  

Το «νέο» βακτήριο μπορεί να επιβιώσει σε ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες ζέστης ή κρύου

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο