ΑρχικήΝέαΘεσσαλονίκη: 4.500 Ανακυκλώσιμα ποτήρια πολλαπλών χρήσεων διανεμήθηκαν σε αστυνομικούς

Θεσσαλονίκη: 4.500 Ανακυκλώσιμα ποτήρια πολλαπλών χρήσεων διανεμήθηκαν σε αστυνομικούς

1 λεπτά ανάγνωσης

Από ανακυκλώσιμα ποτήρια πολλαπλής χρήσης θα έχουν τη δυνατότητα να πίνουν πλέον τον καφέ τους τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μετά τη διανομή 4500 ανάλογων ποτηριών.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το πρωί στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με τον Όμιλο Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, μοίρασαν τα ανακυκλώσιμα ποτήρια με στόχο να συμβάλουν στη μείωση του πλαστικού. Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλη Γεράνη, σε εξωτερικό χώρο του αστυνομικού μεγάρου τοποθετήθηκε και ένας κομποστοποιητής με στόχο την ανακύκλωση των οργανικών αποβλήτων από τα μαγειρεία.

- Advertisement -

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα επεισόδια στα πανεπιστήμια, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόδωρος Τσαϊρίδης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να αποφασισθεί να φύγουν οι αστυνομικές δυνάμεις από το πανεπιστήμιο , «η πανεπιστημιακή κοινότητα και οι πρυτανικές αρχές να κάνουν τα όσα προβλέπει το νομοσχέδιο, να σταματήσει να μετατρέπεται το πανεπιστήμιο σε κλαμπ χιλιάδων ατόμων και οι πολιτικές δυνάμεις να σταματήσουν την ανούσια πολιτική αντιπαράθεση και να αποφασίσουν αν είναι λογικό να φτιαχτεί μια βιβλιοθήκη μέσα στο πανεπιστήμιο και αν αυτοί οι οποίοι φοράν κράνη και κουκούλες είναι φοιτητές ή μπαχαλάκηδες».

ΑΠΕ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Τσίπουρο: Ο κίνδυνος από το ethyl carbamate, οι επιπτώσεις στην υγεία και τα μέτρα πρόληψης

Τι είναι το ethyl carbamate, γιατί μπορεί να σχηματιστεί στο τσίπουρο και σε άλλα αποστάγματα, ποιους κινδύνους ενέχει και ποιες πρακτικές εφαρμόζονται για τον περιορισμό του

Λοιμώξεις από vibrio στις παραλίες το καλοκαίρι: Τι ισχύει για Αιγαίο και Ιόνιο

Τι δείχνουν τα επιδημιολογικά και περιβαλλοντικά δεδομένα για την παρουσία των βακτηρίων Vibrio στις ελληνικές θάλασσες και ποιος είναι πραγματικά ο κίνδυνος για τους λουόμενους το καλοκαίρι