Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To απίθανο τηλεοπτικό σποτ της μπύρας ΜΑΜΟΣ.

ΑρχικήΝέαTo απίθανο τηλεοπτικό σποτ της μπύρας ΜΑΜΟΣ.
spot_img

cibum team

Η νέα επικοινωνιακή στρατηγική της μπύρας ΜΑΜΟΣ στηρίζεται στην ιστορία του σπουδαίου Πέτρου Μάμου οι αξίες του οποίου αποτελούν έως σήμερα σημείο αναφοράς για τη ζυθοποιία. Η νέα τηλεοπτική ταινία της ζυθοποιίας με τίτλο «Εζυμώθηκε με πάθος» κάνει μια αναδρομή στην ιστορία της εμβληματικής μπύρας και στην μοναδική της τεχνοτροπία που την έχει καταστήσει ως μία από τις καλύτερες μπύρες της ελληνικής αγοράς.

Το τηλεοπτικό σποτ αναφέρεται στο ταξίδι του Πέτρου Μάμου το οποίο χρονολογείται μεταξύ 19ου και του 20ου αιώνα. Ένα ταξίδι που χαρακτηρίζεται από τα όνειρα του Πέτρου Μάμου, που θέλοντας να εξελίξει τα όσα ο πατέρας του Λορέντζος ξεκίνησε, φεύγει με προορισμό το Μόναχο για να σπουδάσει στην Ακαδημία Ζυθοποιών, επιδιώκοντας τη γνώση και την κατάρτιση. Παράλληλα, εργαζόμενος σε κάποιες από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη, μαζεύει εικόνες και εμπειρίες για να επιστρέψει στη χώρα του με τον τίτλο του πρώτου διπλωματούχου Έλληνα ζυθοποιού.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα