Το κίτρινο μήλο yello που παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο.
Το κίτρινο μήλο που ανακαλύφθηκε στην Ιαπωνία και καλλιεργήθηκε στο Νότιο Τιρόλο αποτελεί ένα χαρακτηριστικό φρούτο που έχει κερδίσει τους πιο απαιτητικούς πελάτες και καταναλωτές. Πλέον, το μήλο yello με το ξεχωριστό κίτρινο δέρμα του έχει από τον Οκτώβρη επιστρέψει στην αγορά για να αφήσει για άλλη μια φορά το στίγμα του.
Το μήλο yello παράγεται αποκλειστικά στην Ευρώπη από τις κοινοπραξίες VOG και VIP. Πέρα από εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα, όσοι το έχουν δοκιμάσει, το έχουν επαινέσει για τα τροπικά αρώματά του και για την έντονη ζουμερή γεύση του.
Η σεζόν των πωλήσεων άνοιξε με υψηλές προσδοκίες μεταξύ των δύο Κοινοπραξιών του Νοτίου Τιρόλου. Σύμφωνα με το European Supermarket Magazine, 2.500 τόνοι μήλων που συγκομίστηκαν μπορούν κάλλιστα να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές ανάγκες.
Οι κοινοπραξίες προχώρησαν σε διάφορες τεχνικές προώθησης του μήλου, για τη νέα σεζόν κυκλοφορίας του. Χαρακτηριστικά, στις 22 Οκτωβρίου στο Corso Vittorio Emanuele, ακριβώς στο κέντρο του Μιλάνου, πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση, στην οποία δινόταν και η ευκαιρία στους περαστικούς να δοκιμάσουν 2.500 μήλα yello. Στα καταστήματα, θα υπάρχουν οι “κίτρινες εβδομάδες” για να ενθαρρύνουν με προωθητικές ενέργειες την αγορά του φρούτου.
Το yello θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι τον Απρίλιο.