Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2025
9.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

To marketing στα καλύτερα του: Ήρθε η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ!

ΑρχικήΝέαTo marketing στα καλύτερα του: Ήρθε η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ!
spot_img

Θα γιορτάζεται στις 26 Μαΐου και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να κατακλυστούν από το hashtag #WordAperitivoDay

Ο όμιλος MWW – εταιρεία δημοσίων σχέσεων.- ανακοίνωσε ότι η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου, με το κοινό να καλείται να γιορτάσει μια μέρα αφιερωμένη σε ένα από τα παλαιότερα «τελετουργικά» στην ιταλική κουλτούρα.

- Advertisement -

Το απεριτίφ είναι οποιoδήποτε ξηρό, αλκοολούχο ποτό που ανοίγει την όρεξη και καταναλώνεται συνήθως πριν το φαγητό και είναι μια συνήθεια που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία.

Η Παγκόσμια Ημέρα Απεριτίφ, η οποία καθιερώθηκε από τον όμιλο MWW, έρχεται για να αποτίσει φόρο τιμής σε αυτό το τελετουργικό. Θα γιορτάζεται στις 26 Μαΐου και  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναμένεται να κατακλυστούν από το hashtag #WordAperitivoDay κάτω από φωτογραφίες και stories ου θα καλούνται να ανεβάσουν το δικό τους ιδανικό απεριτίφ. Η ημέρα θα γιορταστεί και με ένα event στο Μιλάνο, στο Ίδρυμα Feltrinelli, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ομιλίες, γευσιγνωσίες και τις δημιουργίες πολλών διάσημων σεφ και μπαρμεν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο thedrinksbussiness.

O Federico Gordini, πρόεδρος του MWW Group, αναφέρθηκε στο απεριτίφ ως κάτι περισσότερο από «ένα συμβολικό τελετουργικό του ιταλικού τρόπου ζωής» αλλά πως αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία προώθησης των καλύτερων ποτών και ετικετών στον κόσμο. Το απεριτίφ αποτελεί μια παντός καιρού αγαπημένη  συνήθεια των Ιταλών, ακόμα και κατά την περίοδο των εκτεταμένων lockdown. Με την επιστροφή στην κανονικότητα και την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων, οι πωλήσεις εκτός σπιτιού εκτοξεύτηκαν ξανά, καθώς μόνο το καλοκαίρι του 2021 πουλήθηκαν 170 εκατομμύρια ποτά απεριτίφ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα προειδοποίηση για τη Σοκολάτα Dubai – Καρκινογόνα συστατικά, απομίμηση σοκολάτας και επικίνδυνες χρωστικές

Νέες εργαστηριακές αναλύσεις προϊόντων σοκολάτας Dubai, επιβεβαιώνουν ότι πολλοί παραγωγοί, χρησιμοποιούν επικίνδυνες και κακής ποιότητας πρώτες ύλες και προσπαθούν να παραπλανήσουν τους καταναλωτές

Εντομοφαγία: Οι ξεκαρδιστικές απαντήσεις Ελλήνων καταναλωτών σε έρευνα 4 Πανεπιστημίων

Σύντομα θα δούμε στα ράφια και των ελληνικών σουπερμάρκετ βρώσιμα έντομα ή τρόφιμα που περιέχουν σκόνη εντόμων. Πόσο έτοιμοι είναι όμως οι Έλληνες καταναλωτές; Διαβάστε τις απαντήσεις που έδωσαν, σε έρευνα 4 Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Καταγγελία στον ΕΦΕΤ: “Κλειστόν” λόγω… υποστελέχωσης – Ακούστε την αυτοματοποιημένη απάντηση του Φορέα

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι ο έλεγχος των τροφίμων ως κρατική ευθύνη και η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών, δεν αποτελεί προτεραιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα