ΑρχικήΝέαΤο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναγορεύει τον οινοποιό Ευάγγελο Γεροβασιλείου επίτιμο διδάκτορα

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αναγορεύει τον οινοποιό Ευάγγελο Γεροβασιλείου επίτιμο διδάκτορα

1 λεπτά ανάγνωσης

Αναγνώριση της προσφοράς του στην επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και τη συνεισφορά του στην κοινωνία, την τέχνη και τον πολιτισμό

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα αναγορευτεί ο οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου, έπειτα από εισήγηση του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Περιφερειακών Σπουδών και σε αναγνώριση της προσφοράς του στην επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά και τη συνεισφορά του στην κοινωνία, την τέχνη και τον πολιτισμό.

- Advertisement -

   Η αναγόρευση θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια τελετή την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025 (7μ.μ. Αμφιθέατρο Τελετών ΠΑΜΑΚ) και ο τιμώμενος θα πραγματοποιήσει ομιλία, με θέμα: «Από τον Αμπελώνα στο Πανεπιστήμιο: Ζυμώσεις γνώσεων, εμπειριών και πολιτισμού».  Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Πόσο ασφαλείς είναι οι σάλτσες; Νέα έρευνα εξετάζει τους μικροβιολογικούς κινδύνους

Νέα επιστημονική ανασκόπηση εξετάζει τα βακτήρια, τα παράσιτα και τους μικροοργανισμούς αλλοίωσης

Ποιοι ελληνικοί ελαιώνες κινδυνεύουν περισσότερο – Χάρτης κινδύνου για την ελληνική ελιά από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ο νέος χάρτης καταγράφει μεγάλες γεωγραφικές διαφορές στους κλιματικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η ελληνική ελαιοκαλλιέργεια.