Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

 To ΥΠΑΝ ζήτησε από τον ΣΕΒΤ περισσότερα επώνυμα προϊόντα στο Καλάθι του Νοικοκυριού 

ΑρχικήΝέα To ΥΠΑΝ ζήτησε από τον ΣΕΒΤ περισσότερα επώνυμα προϊόντα στο Καλάθι του Νοικοκυριού 
spot_img

Τηλεδιάσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

Τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», με περισσότερα επώνυμα προϊόντα συζήτησε, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ).

Στην τηλεδιάσκεψη του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρη Αναγνωστόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΤ υπό τον πρόεδρό του, Γιάννη Γιώτη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε αποτίμηση της μέχρι σήμερα πορείας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού» -πρωτοβουλία την οποία στηρίζει ο ΣΕΒΤ- και εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω ενίσχυσής του με περισσότερα επώνυμα προϊόντα, με γνώμονα πάντοτε την προστασία των νοικοκυριών και κυρίως των πιο ευάλωτων στο σημερινό περιβάλλον του υψηλού πληθωρισμού.

Επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι όπως η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη με τον ΣΕΒΤ στις 12 Οκτωβρίου 2022 έτσι και η σημερινή μαγνητοφωνήθηκε και τηρήθηκαν πρακτικά προκειμένου να είναι απολύτως ασφαλής η τήρηση των κανόνων περί του ανταγωνισμού.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα