Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV AUSTRIA Hellas: Σχήμα πιστοποίησης για vegan προϊόντα

ΑρχικήΠιστοποίησηTÜV AUSTRIA Hellas: Σχήμα πιστοποίησης για vegan προϊόντα
spot_img

Το σήμα «ok vegan» αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Vegan Life

Το νέο σχήμα πιστοποίησης «ok vegan», που καθορίζει τις ουσίες από τις οποίες θα πρέπει τα προϊόντα ενός οργανισμού να είναι πλήρως απαλλαγμένα ώστε να συμμορφώνονται με τη vegan ιδεολογία, όπως ορίζει το Διεθνές Πρότυπο ISO 23662:2021, παρουσίασε η TÜV AUSTRIA Hellas.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της TÜV AUSTRIA Hellas (Οργανισμός Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα) στόχος είναι η πρόληψη και μείωση των χρησιμοποιούμενων προϊόντων ζωικής προέλευσης, προς αποφυγή όλων των πιθανοτήτων μόλυνσης των χορτοφαγικών (vegan) προϊόντων από ύλες και συστατικά ζωικής προέλευσης. Τα πιστοποιημένα δε προϊόντα έχουν άμεση συσχέτιση με προμηθευτές και συνεργάτες υλικών, οι οποίοι συμμετέχουν κατά την παραγωγή και τυποποίηση των τροφίμων.

Το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης «ok vegan» αναπτύχθηκε από την TÜV AUSTRIA Hellas, σε συνεργασία με τη Vegan Life.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο