Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
31.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS: Σεμινάριο CRISIS MANAGEMENT

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS: Σεμινάριο CRISIS MANAGEMENT
spot_img

cibum team

Ο Σύνδεσμος ΑΕ&ΕΠΕ και η TÜV HELLAS σας προσκαλούν σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “CRISIS MANAGEMENT” την Τρίτη, 20.4.2021 14:00-16:00 μέσω πλατφόρμας zoom.

Θα συζητηθούν:

  • Οι νέες προσεγγίσεις του Crisis Management Framework λόγω του COVID-19
  • Τα είδη των κρίσεων που επιφέρει ο COVID-19 στις επιχειρήσεις
  • Δυνατότητες επικοινωνιακής αντίδρασης. Για ποια θέματα ενημερώνω τους stakeholders;
  • Καλές πρακτικές που ακολουθήθηκαν από Ελληνικές επιχειρήσεις

Εισηγητής: Nέστορας Παπαρούπας_ Risk & Crisis Product Manager TÜV HELLAS (TÜV NORD).

 Χαιρετισμός: Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου ΑΕ&ΕΠΕ

δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί τα πεπόνια προκαλούν τόσες πολλές και θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις

Γιατί οι παθογόνοι μικροοργανισμοί παραμένουν περισσότερο στο πεπόνι σε σύγκριση με άλλα φρούτα.

Τέρμα στο “κρυφτούλι” – Επετράπη η πώληση αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στη λιανική

Αντικατάσταση του άρθρου 35 των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σχετικά με τους όρους διάθεσης αποψυγμένων αλιευτικών προϊόντων στο λιανικό εμπόριο.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα