Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Iστορικό Υψηλό στον κύκλο εργασιών – 18 εκ. € στην Ελλάδα και 25 εκ. € μαζί με τις θυγατρικές

ΑρχικήΝέαTÜV HELLAS (TÜV NORD): Iστορικό Υψηλό στον κύκλο εργασιών - 18 εκ. € στην Ελλάδα και 25 εκ. € μαζί με τις θυγατρικές
spot_img

Β. Καζάζη: Εκτός από αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, είμαστε υπερήφανοι γιατί παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού.

Νέο ιστορικό υψηλό κατέγραψε ο κύκλος εργασιών της TÜV HELLAS (TÜV NORD) το 2022,  φτάνοντας τα 18 εκ. € στην Ελλάδα και τα 25 εκ. € συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών σε Κύπρο και Αίγυπτο, επιβεβαιώνοντας τη θέση της εταιρείας ως ο μεγαλύτερος μεταξύ των φορέων πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέταρτο συνεχόμενο ιστορικό υψηλό, αφού από το 2019 ο Φορέας είναι σε συνεχή ανάπτυξη, με αύξηση των πωλήσεων κατά 60%, παρά τις επιπτώσεις της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης.

Επίσης, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό, ενίσχυσε και αύξησε το προσωπικό της, προχωρώντας σε 30 νέες προσλήψεις και πλέον απασχολεί 150 άτομα μόνιμου προσωπικού και περισσότερους από 200 εξωτερικούς συνεργάτες.

Ανάμεσα στους τομείς δραστηριότητας του Οργανισμού που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη άνοδο τη χρονιά που πέρασε ήταν αυτοί των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Πιστοποίησης Προσώπων καθώς και της Πιστοποίησης Εγκαταστάσεων Ψυχαγωγίας.

Ανανέωση Εταιρικής Ταυτότητας

Παράλληλα, ο μητρικός οργανισμός TÜV NORD προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας, αναδεικνύοντας τον διεθνή του χαρακτήρα. Η επωνυμία TÜV HELLAS (TÜV NORD), παραμένει, διατηρώντας το χρωματικό κώδικα και εστιάζοντας στην ελληνικότητά της, καθώς έχει ήδη συμπληρώσει 35 χρόνια αδιάλειπτης και εξαιρετικά επιτυχημένης παρουσίας στη χώρα μας.

H κ. Βασιλική Καζάζη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD), δήλωσε: «Η κατάρριψη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του ιστορικού υψηλού στον κύκλο εργασιών του Οργανισμού μας είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό επίτευγμα, με δεδομένη την τρέχουσα συγκυρία. Αυτό που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους είναι ότι παράλληλα μεγαλώνουμε και ανανεώνουμε την οικογένεια των στελεχών μας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του οργανισμού και την προσθήκη νέου και εξαιρετικού δυναμικού. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο 2030 και ακόμη πιο μακριά».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img

Must read

1821: Πως η κλεφτουριά πολεμούσε τον Τούρκο αλλά και τη Salmonella

Πώς κατάφερναν να επιβιώσουν και μάλιστα να πολεμούν με σθένος οι ορεσίβιοι αγωνιστές του ‘21, οι κλέφτες και οι αρματoλοί; Τι μεθόδους χρησιμοποιούσαν για να μην δηλητηριάζονται από τα φαγητά που έτρωγαν στα βουνά;

Ελλάδα: Καρκινογόνο εισαγόμενο τσίλι – Ειδοποίηση RASFF – Περιέχει 7 επικίνδυνα φυτοφάρμακα

Προσπάθησαν να εισάγουν στη χώρα μας τσίλι σε σκόνη «τίγκα» στα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα