Έρευνα καταγράφει τους φόβους των ανθρώπων με ευαισθησία στις αλλεργίες αλλά και την αδυναμία των αεροπορικών εταιρειών να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Αν και το όφελος από την υψηλή πρόσληψη φρούτων και λαχανικών έχει αναφερθεί στο παρελθόν, λίγες μελέτες έχουν επικεντρωθεί σε ενήλικες ηλικίας 45+ ή συγκεκριμένα σε διδύμους.
Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.