Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Υβριδική σοκολάτα: Μπάρα με γεύση «Snickers Cinnamon Bun» από τη Mars

ΑρχικήΝέαΥβριδική σοκολάτα: Μπάρα με γεύση «Snickers Cinnamon Bun» από τη Mars
spot_img

cibum team

Η Mars Wrigley σύντομα θα λανσάρει σε ορισμένες χώρες την Snickers Cinnamon Bun, μια σοκολάτα που συνδυάζει τον πυρήνα νουγκάτ της αρχικής μπάρας Snickers με τη ζεστή γεύση κανέλας ενός πρωινού κουλουριού, προσφέροντας μια φθινοπωρινή αισθητηριακή εμπειρία.

Αυτή η νέα μπάρα θα κάνει το ντεμπούτο της στα καταστήματα Walmart σε όλες τις ΗΠΑ αυτό το μήνα, εγκαίρως για την έναρξη της φθινοπωρινής και ποδοσφαιρικής σεζόν. Δίνει στους καταναλωτές μια εν κινήσει επιλογή, που περιλαμβάνει μια δημοφιλή γεύση πρωινού, σύμφωνα με την Mars Wrigley.

“Η Snickers Cinnamon Bun προσφέρει μια κλασική γεύση που καλωσορίζει την φθινοπωρινή περίοδο, με νοστιμιά και υφή που μόνο οι Snickers μπορούν να προσφέρουν”, λέει στο Food Ingredients Fisrt η Michelle Deignan, ανώτερη διευθύντρια της Mars Wrigley.

Η υβριδική καινοτομία γεύσης χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για να προσφέρει νέες αισθητηριακές εμπειρίες καθώς προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα περιπέτεια. Οι υβριδικοί συνδυασμοί αναδείχθηκαν στις κορυφαίες δέκα τάσεις του Innova Market Insights για το 2020 με το”Hello Hybrids”.

Η κυκλοφορία αυτής της σοκολάτας με γεύση κανέλας ακολουθεί την πορεία των πρόσφατων υβριδικών λανσαρισμάτων, μεταξύ των οποίων το Snickers Almond Brownie.

Σύμφωνα με έρευνα γεύσης της Innova 2021, ένας στους τρεις καταναλωτές παγκοσμίως συμφώνησε ότι οι ενδιαφέροντες /εξωτικοί συνδυασμοί επηρεάζουν τις επιλογές τους στα τρόφιμα και τα ποτά. Οι καινοτομίες μπορούν να εφαρμοστούν σε τομείς όπως τα mashups μεταξύ κατηγοριών, τα υβρίδια μέσα στα ποτά ή οι γλυκοί και αλμυροί συνδυασμοί.

Νωρίτερα φέτος, η Mars Wrigley UK και το Google Cloud ανέπτυξαν το Maltesers AI cake που ενσωματώνει στοιχεία κέικ και μπισκότων που παράγονται από την τεχνητή τεχνολογία.

Η Lactosan A/S εισήγαγε αρκετές νέες γεύσεις παγωτού με σκόνες τυριού. Σε ορισμένες ασιατικές αγορές, τα νέα concept παγωτού με βάση το τυρί, όπως η γεύση cream cheese, είναι όλο και πιο δημοφιλή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Innova Market Insights, γεύσεις όπως τα φύκια και το φρούτο durian, εμφανίζονται σε περίοπτη θέση σε νέα λανσαρίσματα παγωτού στις ασιατικές αγορές.

Τέλος, η BrewDog ανέπτυξε φέτος σε περιορισμένη έκδοση, μια μπύρα με γεύση σοκολάτας σε συνεργασία με την Tony’s Chocolonely.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Lidl: Καταγγελία στο Cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από κατάστημα της Αττικής

Σκουλήκι μέσα σε σοκολάτα που πωλείται στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην Ελλάδα βρήκε καταναλωτής.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα