Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
29.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυτά είναι τα φρούτα με τη λιγότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη

ΑρχικήΟικιακάΑυτά είναι τα φρούτα με τη λιγότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη
spot_img

cibum team

Τα φρούτα είναι μια άριστη επιλογή για σνακ, ωστόσο και αυτό πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο. Ειδικά, όσα έχουν μεγάλη ποσότητα σακχάρων.

Ακολουθούν τα πέντε φρούτα με τη λιγότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα:

Δαμάσκηνα

Τα δαμάσκηνα έχουν 9 γρ. ζάχαρης ανά 100 γρ. φρούτου

Μούρα

Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα, τα 50 γρ. φρούτου, έχει περιεκτικότητα 4,5 γρ. ζάχαρης

Ακτινίδιο

Η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα, 75 γρ., δίνει 6,75 γρ. φρουκτόζης ανά μερίδα.

Πεπόνι

Περιέχει 6γρ. ζάχαρης ανά 100 γρ αλλά η ημερήσια συνιστώμενη μερίδα είναι 120 γρ., κάτι που το ανεβάζει στα 7,2 γρ. ανά μερίδα

Καρπούζι

Η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα καρπουζιού είναι τα 100γρ, τα οποία περιέχουν 7 γρ. ζάχαρης. Αν είστε λάτρεις του καλοκαιρινού αυτού φρούτου, μπορείτε να απολαύσετε μια αρκετά γενναία μερίδα χωρίς ενοχές.

* Θέλεια Βασιλαντωνάκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πως μια πληγή στα χέρια μπορεί να οδηγήσει σε τροφική δηλητηρίαση

Η μικροχλωρίδα του δέρματος και το περιβάλλον μολύνει τις πληγές, αναπτύσσονται αποικίες παθογόνων μικροοργανισμών και μολύνονται τα τρόφιμα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα