Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σεφ μεταμορφώνει γεύμα fast food σε γκουρμέ πιάτο

Γιατί μαγειρική σημαίνει δημιουργία και πρωτοτυπία!

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομίαΣεφ μεταμορφώνει γεύμα fast food σε γκουρμέ πιάτο
spot_img

Πόντους δημιουργικότητας σε μια σεφ από τις ΗΠΑ, η οποία μετέτρεψε ένα γεύμα Happy Meal των McDonald’s σε ένα γκουρμέ πιάτο με τορτελίνια σε βίντεο στο Tik Tok.

Για να γίνει κανείς σεφ απαιτούνται πολλά παραπάνω από το να ξέρει κανείς να μαγειρεύει. Χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα, αλλά και την ικανότητα να μετατρέπει κάτι απλό σε κάτι νέο και πρωτότυπο.

Σε αυτά τα πλαίσια, μια σεφ παίρνει έξτρα πόντους δημιουργικότητας, μετατρέποντας ένα γεύμα Happy Meal από τα McDonald’s σε ένα γκουρμέ πιάτο που πολλά εστιατόρια θα ζήλευαν. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Tik Tok από το προφίλ του χρήστη @dannygrubs, έναν δημιουργό περιεχομένου με βάση το φαγητό, ο οποίος έχει ανεβάσει και άλλα βίντεο με σεφ που δημιουργούν αστρονομικά αριστουργήματα από έτοιμα γεύματα.

Στο βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 1,3 εκ προβολές, η Amy Brandwein, σεφ από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, στο ερώτημα του Danny «Μπορείς να κάνεις το Happy Meal μου γκουρμέ;», απάντησε «Φυσικά!». Το κουτί περιείχε μια μερίδα πατάτες, κοτομπουκιές, γλυκόξινη σάλτσα και δύο μηλόπιτες. Στην πορεία, το πιάτο έγινε αγνώριστο, αφού μετατράπηκε σε ένα πιάτο αγνώριστο: τορτελίνια με γέμιση μύλου, γλυκόξινη σάλτσα και pommes dauphine, ένα γαλλικό γεύμα που παραδοσιακά παρασκευάζεται από πουρέ πατάτας και αλμυρή ζύμη σου. Για το γαρνίρισμα, προστίθενται τραγανά κομμάτια από την κρούστα της μηλόπιτας και σχινόπρασο. Ο Danny βαθμολόγησε τη γεύση με 10\10!

Από την εικόνα και μόνο το πιάτο φαίνεται λαχταριστό, αλλά μόνο και μόνο με τη γνώση ότι αποτελείται από ένα τέως γεύμα Happy Meal, εγείρει την περιέργεια να το δοκιμάσει κανείς. Και πράγματι, τα περίπου 300 σχόλια του βίντεο είναι ως επί τω πλείστω εντυπωσιασμένοι χρήστες. Αλλά μέσα στο πλήθος, θα εντοπίσει κανείς και μερικούς σκεπτικούς, οι οποίοι θεώρησαν υπερβολικά μικρό το μέγεθος του πιάτου για τόσο πολύ φαγητό. Αλλά, έτσι είναι οι γκουρμέ μερίδες, γευστικές, αλλά μικρές.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα