Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γλειφιτζούρια από Μαρέγκα…

ΑρχικήΟικιακάΓλειφιτζούρια από Μαρέγκα…
spot_img

Της Ελένης Τσαγκά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! θα ξεκινήσουμε σήμερα τις πρωτότυπες συνταγές του cibum με τα γνωστά για τη νοστιμιά και τις λίγες θερμίδες, χρωματιστά γλειφιτζούρια από μαρέγκα. Είναι υγιεινά και τα παιδιά τρελαίνονται… και οι μεγάλοι ακόμα περισσότερο. Ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο και για παιδικά πάρτι. Και πιστέψτε με, γίνονται ανάρπαστα και.. ανάρπαχτα από όλους.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ:

  • 10 ασπράδια αυγών
  • 350-450 γραμμάρια ζάχαρη (εξαρτάται πόσο γλυκά τα θέλετε.. η επιλογή είναι δική σας, όπως και σε όλα…)
  • 5 βανίλιες
  • τρούφα χρωματιστή ή τρούφα σοκολάτας ή χρωματιστή ζάχαρη (μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας, πανεύκολο) ή ότι άλλο σκεφτούμε για να τα στολίσουμε
  • ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ:

    • εσάνς γεύσεων (βανίλια, καρύδα, πορτοκάλι, τριαντάφυλλο, ανθόλαδο, μαστίχα και όποιο άρωμα σας κάνει κέφι…)
    • Χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Προσοχή στον διαχωρισμό του κρόκου από το ασπράδι… Να είναι γρήγορος και ξεκάθαρος… Σαν το διαζύγιο ένα πράμα…. 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα