Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Θα σε κάνω Σκόνη”: Διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής από τα mastihashop

ΑρχικήΝέα"Θα σε κάνω Σκόνη": Διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής από τα mastihashop
spot_img

Ο διαγωνισμός οργανώνεται από τα mastihashop και αφορά στην παρασκευή και παρουσίαση γλυκισμάτων με σκόνη χιώτικου μανταρινιού.

Η σκόνη χιώτικου μανταρινιού είναι προϊόν που κρατάει αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του μανταρινιού, με απεριόριστη διάρκεια ζωής, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

Η σκόνη παράγεται από την κρυοξήρανση του Χιώτικου Μανταρινιού με την μέθοδο της λυοφιλίωσης στις εγκαταστάσεις της MEDITERRA στη Καλλιμασιά. Είναι προϊόν που κρατάει αναλλοίωτη τη γεύση και το άρωμα του μανταρινιού, με απεριόριστη διάρκεια ζωής, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Προϊόν ζαχαροπλαστικής χωρίς ζάχαρη
  • Προϊόν ζαχαροπλαστικής χωρίς γλουτένη
  • Προϊόν παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής

* Στα διαγωνιζόμενα προϊόντα περιλαμβάνονται και επιλογές αρτοποιημάτων όπως μπισκότα, βουτήματα, παξιμάδια, κουλουράκια, κέικ κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα