ΑρχικήΝέαΔιεθνήDuran Duran: Μετά από συναυλία άφησαν τους VIP να πίνουν σαμπάνια από...

Duran Duran: Μετά από συναυλία άφησαν τους VIP να πίνουν σαμπάνια από κούπες καφέ!

1 λεπτά ανάγνωσης

Οι Duran Duran καπηλεύονται όλα τα ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας για το καμαρίνι τους και άφησαν τα VIP να πίνουν από κούπες καφέ και ποτήρια pint.

Το θρυλικό συγκρότημα Duran Duran έχει αποκτήσει φήμη για τη μουσική τους και τις επικές συναυλίες τους που θα έκαναν κάθε οπαδό και μη της ροκ μουσικής να ξεσηκωθεί. Το συγκρότημα έχει χτίσει έναν «θρύλο» πίσω από διάφορες εκκεντρικές  συμπεριφορές. Ακριβώς αυτό αποδεικνύει και η τελευταία του πράξη, όταν προφανώς άρπαξαν όλα τα ποτήρια για τον εαυτό τους μετά από μια πρόσφατη παράσταση.

- Advertisement -

Σύμφωνα με μια πηγή στα παρασκήνια στο σόου του συγκροτήματος στο BST Hyde Park την περασμένη εβδομάδα, ο Simon Le Bon και τα υπόλοιπα μέλη των Duran Duran είπαν στους διοργανωτές φεστιβάλ να μεταφέρουν ολόκληρη τη συλλογή ποτηριών κρασιού και σαμπάνιας στον ιδιωτικό χώρο του συγκροτήματος, αφήνοντας άλλους VIP καλεσμένους να πίνουν από ποτήρια pint και φλιτζάνια καφέ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση έχει δημιουργήσει μια σειρά από λογοπαίγνια βασισμένα σε στίχους, καθώς οι θαυμαστές και διάφορα μέσα ενημέρωσης κοροϊδεύουν τα κατορθώματα του συγκροτήματος.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Το γάλα που ΔΕΝ πρέπει να πίνουν τα παιδιά και τα τυριά που πρέπει να αποφεύγουν – Επίσημη δήλωση θέσεων της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής

Υποστηρίζουν ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές λοιμώξεις στα παιδιά ενώ δεν προσφέρει αποδεδειγμένα διατροφικά οφέλη.

Κυβερνοεπίθεση σε εκατοντάδες σούπερ μάρκετ στη Γαλλία – Ποια μέτρα προστασίας χρειάζεται ο κλάδος τροφίμων όταν οι χάκερ απειλούν την ασφάλεια

Η παραβίαση των συστημάτων ψύξης προκάλεσε μεγάλες απώλειες σε νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα, ενώ οι νέες επιθέσεις αναδεικνύουν τις ευπάθειες των ψηφιακά συνδεδεμένων εγκαταστάσεων σε ολόκληρη την αλυσίδα τροφίμων.

ΕΦΕΤ: Επιβεβαιώθηκε νοθεία σε Ελληνικούς χυμούς – Τα ερωτήματα για την καταγγελία του Φεβρουαρίου

Μήνες μετά τις καταγγελίες του Φεβρουαρίου, ο ΕΦΕΤ επιβεβαιώνει την παρουσία εξωγενών σακχάρων σε χυμούς πορτοκαλιού και μήλου, χωρίς να αποκαλύπτει μάρκες, εταιρείες και παρτίδες