Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Jennifer Garner: Παρολίγον φωτιά στην κουζίνα την ώρα της εκπομπής της!

ΑρχικήΟικιακάJennifer Garner: Παρολίγον φωτιά στην κουζίνα την ώρα της εκπομπής της!
spot_img

Φωτιά παραλίγο να βάλει στην κουζίνα η γνωστή ηθοποιός Jennifer Garner όταν την Τετάρτη (29/12) προσπάθησε να φτιάξει μοσχαρίσιο μπιφτέκι στο Pretend Cooking Show της.

Συγκεκριμένα, η 48χρονη ηθοποιός προσπάθησε να αναδημιουργήσει τη συνταγή για στιφάδο με μοσχαρίσιο bourguignon της Ina Garten, την οποία ανέφερε ως «οικογενειακή χριστουγεννιάτικη παράδοση», διπλασιάζοντας την ποσότητα κονιάκ, κίνηση που προκάλεσε φωτιά στην κατσαρόλα της.

Ευτυχώς η φλόγα υποχώρησε γρήγορα με την Jennifer Garner να παροτρύνει το κοινό να  «μην διπλασιάζει το κονιάκ» προσθέτοντας: «Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτό μόλις συνέβη; Αυτό ήταν τρελό», ρίχνοντάς το στην πλάκα και κοινοποιώντας το σχετικό βίντεο στο Instagram.

«Το θέμα με τις παραδόσεις είναι ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις για να τους δώσεις νόημα είναι να τις κρατήσεις. Δεν θυμάμαι πότε άρχισα να φτιάχνω το μοσχαρίσιο bourguignon της Ina Garten, ήταν αρκετό καιρό πριν. Η μυρωδιά που έχει αυτό το τέλειο στιφάδο με κάνει να νιώθω χαρούμενη, ζεστή και χαλαρή, μέχρι που σχεδόν έβαλα φωτιά στην κουζίνα – η Ina δεν θα το έκανε ποτέ!», είπε η Garner σύμφωνα με την Daily Mail και συμπλήρωσε:

«Ίσως αυτό που έχει νόημα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι όπου κι αν σας βγάλει αυτό το Σαββατοκύριακο, σας ευχόμαστε μια υγιή, χαρούμενη και ειρηνική Πρωτοχρονιά».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έδωσε στους 11,8 εκατομμύρια ακόλουθούς της τη συνταγή, ενώ η εμπνεύστρια της συνταγής – γνωστή και ως Barefoot Contessa – αποφάσισε να την εμψυχώσει στα σχόλια, ενημερώνοντάς της ότι η υψηλή φλόγα δεν ήταν ασυνήθιστη και γράφοντάς της χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι το αγαπημένο μου! Και κάθε φορά που το έχω φτιάξει, λίγο έλειψε να βάλω και εγώ φωτιά στην κουζίνα! Ευτυχισμένο το νέο έτος! Σ’αγαπώ».

Η Garner αφού έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά, ολοκλήρωσε τη συνταγή και ξαναβρήκε το χαμόγελό της, ενώ όταν δοκίμασε, έδειχνε ικανοποιημένη με το τελικό αποτέλεσμα παρά την τρομάρα που είχε πάρει νωρίτερα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα