Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τι πίνει (και δεν μας δίνει…)

ΑρχικήΟικιακάLIFEΛεΜπρόν Τζέιμς: Τι πίνει (και δεν μας δίνει...)
spot_img

Μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας έχει μοιραστεί σε συνεντεύξεις του ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς, με ένα εξ αυτών να είναι ένα ποτήρι κρασί σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του στο Business Insider πριν από τον αγώνα, τρώει κοτόπουλο και ζυμαρικά, αφού «οι υδατάνθρακες σε βοηθούν όταν παίζεις πολύ ώρα».

Σε άλλη συνέντευξή του στο ESPN, ο ΛεΜπρον Τζέιμς δήλωσε ότι πίνει κρασί σχεδόν καθημερινά, επικαλούμενος τα γνωστά οφέλη του για την καρδιά.

«Έχω ακούσει ότι κάνει καλό στην καρδιά.  Παίζω το καλύτερο μπάσκετ της ζωής μου και πίνω σχεδόν κάθε μέρα κρασί.  Ό,τι κι αν είναι, εγώ θα πιω λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με μελέτες, η ελαφριά έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ θα μπορούσε να είναι ευεργετική για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με καρδιακές παθήσεις.

Μάλιστα, ασθενείς με καρδιοπάθεια που έπιναν έξι γραμμάρια αλκοόλ την ημέρα κατά μέσο όρο παρουσίασαν 50% μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού, ακόμη και θανάτου, βάσει μελέτης, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό BMC Medicine με τίτλο «Συσχετισμός της κατανάλωσης αλκοόλ με τη νοσηρότητα και τη θνησιμότητα σε ασθενείς με καρδιαγγειακή νόσο».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο