Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μικρά σοκολατένια έργα τέχνης στις Βιτρίνες Τέχνης ΟΤΕ Θεσσαλονίκης

ΑρχικήΟικιακάLIFEΜικρά σοκολατένια έργα τέχνης στις Βιτρίνες Τέχνης ΟΤΕ Θεσσαλονίκης
spot_img

Γιορτινές δημιουργίες από σοκολάτα, μέλι, ταχίνι και λάδι.

Μικρά σοκολατένια έργα τέχνης από την chocolate artist Μίνα Αποστολίδη παρουσιάζονται από χθες στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη με συναίσθημα και σοκολάτα. Η δημιουργός τους, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ οι ρίζες της οικογένειάς της απλώνονται από την Άγκυρα μέχρι τη Σμύρνη και από το Ικόνιο μέχρι την Πόλη. Ο προπάππους της ήτανε διάσημος χαλβατζής στον καιρό του ενώ η ίδια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σοκολάτα και σήμερα ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες.

- Advertisement -

Κάθε μία από τις δημιουργίες της φέρει το δικό της όνομα ενώ στα υλικά που χρησιμοποιεί περιλαμβάνοντα μέλι, ταχίνι και λάδι από την Ελλάδα, βύσσινα ξερά, κανέλα από χώρες εξωτικές, φυστίκι Αιγίνης, ροδόνερο από το Ιράν, γαρύφαλλο από την Ανατολή και σύκα από την πατρίδα.

Στο σοκολατένιο παραμύθι και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της Καρόλου Ντηλ που παρουσιάζεται τις μέρες αυτές στις Βιτρίνες Τέχνης του ΟΤΕ, την επιμέλεια ανέλαβε ο Γιάννης Αργυριάδης, το κείμενο η Sofia Zarari, τις φωτογραφίες ο VasiLis VarsakeLis, την εκτύπωση κειμένου ο Konstantinos Papadopoulos, τα πλαίσια των βιτρινών o Nikos Kadiu και τον εξοπλισμό η Machi Stavridou Dapi.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα