ΑρχικήΟικιακάLIFEΗ Θεσσαλονίκη στο National Geographic Food Festival (trailer)

Η Θεσσαλονίκη στο National Geographic Food Festival (trailer)

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στη διεθνή έκθεση γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με χορτόπιτα αλλά και ένα all day breakfast & brunch.

Η γαστρονομία ενός τόπου χαρακτηρίζεται ως τουριστικό προϊόν, καθώς αποτελεί λόγο επίσκεψης μιας περιοχής. Η τοπική γαστρονομία εμπεριέχεται πλέον σε όλα τα τουριστικά πακέτα καθώς αποτελεί βασικό στοιχείο της τουριστικής ταυτότητας μιας πόλης. Εδώ και αιώνες η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει μια αρμονία γεύσεων, υψηλής διατροφικής αξίας.

- Advertisement -

Γεύσεις και αυθεντικές συνταγές της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστούν, στο περίπτερο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στην έκθεση που διοργανώνει το περιοδικό National Geographic Traveler με τίτλο «National Geographic Food Festival». Η παρουσίαση θα γίνει στις 15 και 16 Ιουλίου στο Λονδίνο.

Η συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης-Μέλους του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO στη διεθνή Έκθεση του National Geographic Traveler γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

- Advertisement -

Ταυτόχρονα «τρέχει» μεγάλη καμπάνια προβολής της Θεσσαλονίκης σε κεντρικό σημείο της Βρετανικής πρωτεύουσας αλλά και ψηφιακά μέσω διαδικτύου, παρουσιάζοντας την πόλη ως τον απόλυτο city break προορισμό.

Η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στη διεθνή έκθεση γαστρονομικού ενδιαφέροντος, με χορτόπιτα αλλά και ένα all day breakfast & brunch με αυθεντικά στοιχεία της Θεσσαλονίκης και άριστες πρώτες ύλες. Το άνοιγμα του φύλλου, τα αβγά, το κουλούρι Θεσσαλονίκης και ο γύρος γίνονται πρωταγωνιστές και συστήνονται στην παγκόσμια αγορά συνοδευόμενα από κρασί της περιοχής που έχει επιλέξει η Ένωση «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος».

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. επιστρέφει: Επανεκκίνηση της Ελληνικής διεπιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια τροφίμων

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. ανασυγκροτείται, ανοίγοντας ξανά τον δρόμο για διεπιστημονική συνεργασία στην ασφάλεια τροφίμων και τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα.

Κατάψυξη κρέατος: Η Κομισιόν αλλάζει τους κανόνες – Τι προβλέπει η νέα πρόταση, πώς επηρεάζει τους επαγγελματίες του κλάδου

Νέους κανόνες για το πόσο και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να παραμένει νωπό το κρέας πριν από την κατάψυξη εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται η μικροβιολογική ασφάλεια.

Ανακαλούνται πατατάκια λόγω καρκινογόνου χημικού επιμολυντή – Τι αλλάζει με τα νέα όρια της ΕΕ για γλυκιδυλεστέρες και 3-MCPD

Νέα δεδομένα για τη βιομηχανία τροφίμων μετά την επέκταση των ευρωπαϊκών ορίων σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.