Πέμπτη, 17 Απριλίου, 2025
17.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγωτατζίδικο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με 266 γεύσεις μίλκσεϊκ

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠαγωτατζίδικο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με 266 γεύσεις μίλκσεϊκ
spot_img

 Το Snow Cap, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Κατάστημα πώλησης παγωτών στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες επειδή προσφέρει 266 διαφορετικές γεύσεις μίλκσεϊκ.

- Advertisement -

   Το Snow Cap, παγωτατζίδικο στην πόλη Σέλιγκμαν, επιχείρησε και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

   Κριτής του οργανισμού Guiness World Records Ltd που πιστοποιεί τα ρεκόρ Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, η οικογένεια Ντελγκαντίγιο, έφτιαξε όλες τις γεύσεις μίλκσεϊκ του μενού σε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

   Οι ασυνήθιστες γεύσεις που παρασκευάστηκαν ήταν φυστικοβούτυρο και ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνα και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού.

   Επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής.

   Οι ιδιοκτήτες του «Snow Cap» είπαν ότι η επιχείρηση ανήκει στην οικογένειά τους εδώ και πολλά χρόνια. Το 1953, ο Χουάν Ντεγκαντίγιο άνοιξε το drive in κατάστημα παγωτών και ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον μενού που ήθελαν να δοκιμάσουν οι κάτοικοι της Αριζόνα.

   Ο αδερφός του, Ανχέλ Ντεγκαντίγιο, γνωστός στους ντόπιους ως «Ο Κουρέας του Σέλιγκμαν», είναι σύμβολο της πόλης και ιδιοκτήτης τοπικού κουρείου.

   Και οι δύο ήταν σύμβουλοι του Τζον Λάσιτερ, δημιουργού της ταινίας animation «Cars» (Αυτοκίνητα) όταν μελετούσε την ιστορία του θρυλικού αυτοκινητόδρομου των ΗΠΑ Route 66.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επιβίωση των μελισσών χωρίς γύρη – Επιστημονική ανακάλυψη μετά από έρευνα 10 ετών

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα πηγή τροφής που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τις αποικίες μελισσών επ' αόριστον χωρίς φυσική γύρη

ΕΕ: Τα καλλυντικά παραμένουν και το 2024 τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά – Έκθεση του RAPEX

Τα καλλυντικά βρίσκονται ξανά στην κορυφή της λίστας των πιο επικίνδυνων προϊόντων που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα