Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Παγωτατζίδικο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με 266 γεύσεις μίλκσεϊκ

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΠαγωτατζίδικο κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με 266 γεύσεις μίλκσεϊκ
spot_img

 Το Snow Cap, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

Κατάστημα πώλησης παγωτών στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατέρριψε παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες επειδή προσφέρει 266 διαφορετικές γεύσεις μίλκσεϊκ.

   Το Snow Cap, παγωτατζίδικο στην πόλη Σέλιγκμαν, επιχείρησε και κατάφερε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες γεύσεις μίλκσεϊκ που έχουν παρουσιαστεί ποτέ.

   Κριτής του οργανισμού Guiness World Records Ltd που πιστοποιεί τα ρεκόρ Γκίνες ήταν σε ετοιμότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, η οικογένεια Ντελγκαντίγιο, έφτιαξε όλες τις γεύσεις μίλκσεϊκ του μενού σε περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά.

   Οι ασυνήθιστες γεύσεις που παρασκευάστηκαν ήταν φυστικοβούτυρο και ροδέλες κρεμμυδιού, μπανάνα και τσίλι και πορτοκάλι και μπιφτέκι ψαριού.

   Επιθεωρητής φρόντισε να φτιάχνονται όλα τα ροφήματα σύμφωνα με τα πρότυπα υγιεινής.

   Οι ιδιοκτήτες του «Snow Cap» είπαν ότι η επιχείρηση ανήκει στην οικογένειά τους εδώ και πολλά χρόνια. Το 1953, ο Χουάν Ντεγκαντίγιο άνοιξε το drive in κατάστημα παγωτών και ξεκίνησε με ένα ενδιαφέρον μενού που ήθελαν να δοκιμάσουν οι κάτοικοι της Αριζόνα.

   Ο αδερφός του, Ανχέλ Ντεγκαντίγιο, γνωστός στους ντόπιους ως «Ο Κουρέας του Σέλιγκμαν», είναι σύμβολο της πόλης και ιδιοκτήτης τοπικού κουρείου.

   Και οι δύο ήταν σύμβουλοι του Τζον Λάσιτερ, δημιουργού της ταινίας animation «Cars» (Αυτοκίνητα) όταν μελετούσε την ιστορία του θρυλικού αυτοκινητόδρομου των ΗΠΑ Route 66.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο