Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
18.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vegan δείπνο στον Λευκό Οίκο με 400 καλεσμένους

ΑρχικήΟικιακάVEGANismVegan δείπνο στον Λευκό Οίκο με 400 καλεσμένους
spot_img

Το δείπνο επιμελήθηκε η Τζιλ Μπάιντεν με την σεφ χορτοφαγικών μενού Νίνα Κέρτις.

 Ο Λευκός Οίκος παρέθεσε ένα επίσημο Vegan δείπνο την περασμένη εβδομάδα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ινδίας Narendra Modi, ο οποίος είναι χορτοφάγος.

- Advertisement -

Η Πρώτη Κυρία Δρ Τζιλ Μπάιντεν ζήτησε από τη διάσημη σεφ φυτικών πιάτων Νίνα Κέρτις να επιμεληθεί το μενού. Η Κέρτις συνεργάστηκε με την εκτελεστική σεφ του Λευκού Οίκου Cristeta Comerford και την executive pastry chef Susan Morrison και το μενού περιείχε αμερικανική κουζίνα στην οποία ενσωματώθηκαν ινδικές γεύσεις και στοιχεία. 

Το ορεκτικό ήταν μια μαριναρισμένη σαλάτα από κεχρί και ψητό καλαμπόκι με εποχιακά προϊόντα όπως καλαμπόκι, ντοματίνια και αγγούρια. Το κύριο πιάτο ήταν γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο και κρεμώδες ριζότο με σαφράν, το οποίο περιελάμβανε φυτικό γάλα και τυρί. Το επιδόρπιο ήταν ένα κέικ φράουλας με τριαντάφυλλο και κάρδαμο με σαντιγί καρύδας. Ενώ το κύριο μενού ήταν φυτικό, οι επισκέπτες μπορούσαν να παραγγείλουν ψάρια αν ήθελαν. 

Σε ανάρτηση στο Instagram μετά το δείπνο, η Κέρτις έγραψε: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για αυτήν την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Δρ. Τζιλ Μπάιντεν… Η χάρη, η ευγένεια και η λαμπρότητα της Δρ Μπάιντεν με εμπνέουν πραγματικά και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την κορυφαία στιγμή στο η καριέρα μου.”

Πληροφορίες από plant Based News

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα