Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, 2025
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Vegan δείπνο στον Λευκό Οίκο με 400 καλεσμένους

ΑρχικήΟικιακάVEGANismVegan δείπνο στον Λευκό Οίκο με 400 καλεσμένους
spot_img

Το δείπνο επιμελήθηκε η Τζιλ Μπάιντεν με την σεφ χορτοφαγικών μενού Νίνα Κέρτις.

 Ο Λευκός Οίκος παρέθεσε ένα επίσημο Vegan δείπνο την περασμένη εβδομάδα για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ινδίας Narendra Modi, ο οποίος είναι χορτοφάγος.

Η Πρώτη Κυρία Δρ Τζιλ Μπάιντεν ζήτησε από τη διάσημη σεφ φυτικών πιάτων Νίνα Κέρτις να επιμεληθεί το μενού. Η Κέρτις συνεργάστηκε με την εκτελεστική σεφ του Λευκού Οίκου Cristeta Comerford και την executive pastry chef Susan Morrison και το μενού περιείχε αμερικανική κουζίνα στην οποία ενσωματώθηκαν ινδικές γεύσεις και στοιχεία. 

Το ορεκτικό ήταν μια μαριναρισμένη σαλάτα από κεχρί και ψητό καλαμπόκι με εποχιακά προϊόντα όπως καλαμπόκι, ντοματίνια και αγγούρια. Το κύριο πιάτο ήταν γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο και κρεμώδες ριζότο με σαφράν, το οποίο περιελάμβανε φυτικό γάλα και τυρί. Το επιδόρπιο ήταν ένα κέικ φράουλας με τριαντάφυλλο και κάρδαμο με σαντιγί καρύδας. Ενώ το κύριο μενού ήταν φυτικό, οι επισκέπτες μπορούσαν να παραγγείλουν ψάρια αν ήθελαν. 

Σε ανάρτηση στο Instagram μετά το δείπνο, η Κέρτις έγραψε: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για αυτήν την ευκαιρία να συνεργαστώ με την Δρ. Τζιλ Μπάιντεν… Η χάρη, η ευγένεια και η λαμπρότητα της Δρ Μπάιντεν με εμπνέουν πραγματικά και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την κορυφαία στιγμή στο η καριέρα μου.”

Πληροφορίες από plant Based News

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκατοντάδες οι δηλητηριάσεις από νωπό γάλα και τυριά – Τι ισχύει στην Ελλάδα για τα τυριά από νωπό γάλα – Του Γ. Μορφονιού*

Ο Επιστήμονας Τροφίμων Γιώργος Μορφονιός ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Ελλάδα, για την παραγωγή τυριών από γάλα που δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία παστερίωσης.

Χρήση χημικών: Καμπανάκι κινδύνου από Ομάδα επιστημόνων – Προκαλούν σοβαρές ασθένειες στα παιδιά

Ελάχιστοι νομικοί ή πολιτικοί περιορισμοί ισχύουν για τα παγκόσμια χημικά αποθέματα περίπου 350.000 προϊόντων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο