Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Salt Bae: Η “δίαιτα της.. μπριζόλας” και οι κοιλιακοί

ΑρχικήΟικιακάSalt Bae: Η "δίαιτα της.. μπριζόλας" και οι κοιλιακοί
spot_img

Τα βλέμματα πάνω του στρέφει και πάλι ο 38χρονος Τούρκος σεφ Salt Bae χάρη στην ασυνήθιστη διατροφή του, την οποία θα μπορούσε να συνοψίσει κανείς στη “μαγική” λέξη: μπριζόλα. Άλλωστε, η μπριζόλα δίνει το “παρών” σχεδόν σε κάθε γεύμα του Bae – κατά κόσμον Nusret Gökçe – εάν ρίξουμε μια ματιά στη διατροφή του, την οποία ο ίδιος αποφάσισε να μοιραστεί με τους περισσότερους από 39 εκατομμύρια followers του στο Instagram.

“Η άσκηση και η διατροφή είναι σαν τα δακτυλικά αποτυπώματα – κάτι το μοναδικό”, σχολιάζει ο ίδιος, ο οποίος ξεκινά τη μέρα του, πίνοντας δύο ποτήρια νερό σε θερμοκρασία δωματίου και τρώγοντας τέσσερα βερίκοκα. Μετά από μισή ώρα πίνει έναν καπουτσίνο και στη συνέχεια κάνει προπόνηση.

Μόλις τελειώσει, τρώει για πρωινό 250 γραμμάρια μπριζόλα, συνοδευόμενη από ρεβίθια, φακές, φασόλια και μαύρο ρύζι.

Το μεσημέρι το μενού περιλαμβάνει πάλι 250 γραμμάρια μπριζόλα μαζί με λαχανικά στον ατμό, ενώ το απόγευμα ένα γιαούρτι με μελάσα σταφυλιού κι ένα μονό εσπρέσο.

Στις 9 μ.μ. ο Bae τρώει το βραδινό του, το οποίο αποτελείται από παντζαροσαλάτα και μπριζόλα, ενώ μετά και μέχρι να κοιμηθεί, πίνει μόνο νερό και δεν τρώει τίποτα άλλο.

Όσο διαφορετική από τα συνηθισμένα και αν είναι η διατροφή του, μάλλον αποδίδει καρπούς εάν ρίξουμε μια ματιά στους.. κοιλιακούς του. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δε χάνει την ευκαιρία να κάνει γυμναστική όπου σταθεί και όπου βρεθεί ακόμα και χωρίς εξοπλισμό.

“Όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι και αν κάνετε, μπορείτε πάντα να γυμναστείτε. Χωρίς δικαιολογίες”, είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ο Bae. Το μυστικό, άλλωστε, όπως είχε συμπληρώσει ο εκκεντρικός σεφ, ο οποίος είχε βρεθεί πρόσφατα και πάλι στην επικαιρότητα εξ αιτίας των τσουχτερών τιμών του νέου του εστιατορίου, (700 ευρώ η μπριζόλα) είναι “να ξεκινήσει κανείς την προπόνηση, ώστε να κυλήσει το οξυγόνο στις φλέβες του”.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα εγκύκλιος του Υπ. Υγείας για τους ελέγχους ενόψει Πάσχα – Αυστηροί έλεγχοι και στους delivery

Το Υπουργείο Υγείας ζητά από τους επιθεωρητές αυστηρότητα ως προς την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων.

Γιατί οι καταναλωτές προτιμούν το εμφιαλωμένο από το νερό βρύσης;

Οι προσπάθειες της ΕΕ για στροφή των Ευρωπαίων στο νερό βρύσης και η λόγοι της προσήλωσης των καταναλωτών στο εμφιαλωμένο.

Καταναλωτής: Οι υψηλές τιμές οδηγούν σε επικίνδυνες πρακτικές ασφάλειας τροφίμων

Έρευνα έδειξε πως οι αυξανόμενες τιμές ωθούν τους ανθρώπους να αναλαμβάνουν περισσότερους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα