Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

“Από στόμα σε στόμα” το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Αναστάσιου Παπαλαζάρου

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγές"Από στόμα σε στόμα" το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Αναστάσιου Παπαλαζάρου
spot_img

Μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα.

Οι εκδόσεις Σταμούλη με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το εμβληματικό βιβλίο μαγειρικής «Από στόμα σε στόμα – Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας». Το βιβλίο υπογράφουν η διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία μαζί με την ομάδα της επιμελήθηκε τις συνταγές, τροποποιώντας ό,τι χρειαζόταν για το καλύτερο αποτέλεσμα και ο κορυφαίος διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου, κάνοντας τις απαραίτητες διατροφικές αναλύσεις και σημάνσεις.

- Advertisement -

Το βιβλίο προλογίζει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος» Άγγελος Ρέντουλας. Πρόκειται για μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα, που συγκέντρωσαν οι συγγραφείς του βιβλίου. Οι συνταγές αυτές έχουν ταξιδέψει μέσα στον χρόνο από γενιά σε γενιά και έφτασαν μέχρι το σήμερα, χαρίζοντας αδιάκοπα νοστιμιά και υψηλή διατροφική αξία σε όσους τις γεύονται. Κάθε συνταγή κρύβει μια ιστορία, που την κάνει μοναδική. Με έναν μοναδικό τρόπο οι συνταγές του βιβλίου, που δόθηκαν με την συνδρομή ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, συμπλέκονται με τις μνήμες που ξυπνούν οι μυρωδιές και οι γεύσεις τους, χαρίζοντας στον αναγνώστη ένα ξεχωριστό γευστικό νοσταλγικό ταξίδι.

H Παρουσίαση του Βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων με ομιλητές τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύση Σταμενίτη, την Καθηγήτρια Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Μαίρη Γιαννακούλια και την Νίκη Μηταρέα Δημοσιογράφο Φαγητού και Οίνου. Τον συντονισμό της Εκδήλωσης θα κάνει ο Δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άργος: Ξένο σώμα σε δημοφιλές γαλακτοκομικό προϊόν που αγοράστηκε από μεγάλο σούπερ μάρκετ – Καταγγελία στο cibum

Το ξένο σώματα ήταν αρκετά μεγάλο και βρισκόταν περίπου στο μέσο του κυπέλου με το τυρί

Μετανάστευση καρκινογόνων χημικών από τις κάψουλες εσπρέσο – Ευρήματα επιστημονικής μέτρησης

Πόσο επικίνδυνες είναι οι κάψουλες καφέ για απελευθέρωση στον παρασκευασμένο καφέ, χημικών ουσιών που υπάρχουν στη συσκευασία της κάψουλας

Μελέτη ΣΟΚ: Αυτά είναι τα δημοφιλή ποτά που μπορούν να προκαλέσουν θανατηφόρο καρκίνο του στόματος

Τα ευρήματα της μελέτης μπορεί να εξηγούν την ανεξήγητη αύξηση των καρκίνων του στόματος, ειδικά μεταξύ των γυναικών, που καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο