Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κόλπο για να ξαναζεστάνετε την χθεσινή πίτσα, με απόλυτη επιτυχία

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο κόλπο για να ξαναζεστάνετε την χθεσινή πίτσα, με απόλυτη επιτυχία
spot_img

Η Domino’s αποκάλυψε το μυστικό, πως να ξαναγίνει η πίτσα που περίσσεψε, σαν… καινούργια!

Πώς μπορούμε να ξαναζεστάνουμε ένα κομμάτι πίτσα χωρίς να είναι μουλιασμένη η ζύμη χαλώντας όλη την απόλαυση, αλλά να νιώθουμε σαν μόλις να την παραλάβαμε από την πιτσαρία;

Το μυστικό της επιτυχίας αποφάσισε να μαρτυρήσει η Domino’s της Αυστραλίας και τελικά, είναι πολύ πιο απλό από όσο θα φανταζόταν κανείς.

Βέβαια, πριν το αποκαλύψουμε, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα υποβάλουν ένσταση διατυπώνοντας την εύλογη απορία “μα, σοβαρά τώρα ποιός αφήνει πίτσα για την επόμενη μέρα;” και θα έχουν και δίκιο.

Και όμως! Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι – στρατιώτες στη διατροφή τους, οι οποίοι δεν τη χαλάνε ούτε για τα μάτια μιας “Special” πίτσας με διπλή ζύμη ή άνθρωποι (και αυτοί είναι ξεκάθαρα ακόμα περισσότεροι…) που κλασικά παραγγέλνουν πίτσες για 3 άτομα, ενώ πρόκειται να τις φάνε μόνοι τους… Συνεπώς, θεωρείται δεδομένο ότι το συγκεκριμένο ερώτημα έχει προβληματίσει πολύ περισσότερους από όσους εκ πρώτης θα θεωρούσε κανείς.

Το μεγάλο «κόλπο»

Τη βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μαζί με ένα ποτήρι νερό! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει τουλάχιστον η Domino’s Αυστραλίας.

Για τους πιο “αμαρτωλούς”, μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα προτείνει να αναποδογυρίσουμε ένα κομμάτι πίτσα να το ενώσουμε με ένα άλλο κομμάτι και να τα βάλουμε σε μια βαφλιέρα ( ή σε μία τοστιέρα λέμε εμείς) και να ετοιμαστούμε για μια μοναδική απόλαυση.

Μία ακόμα πρόταση για ξαναζέσταμα έρχεται από την TikToker “@aldentediva”, η οποία αριθμεί 1,2 εκατομμύρια followers. Τι κάνει; Βάζει το κομμάτι στο τηγάνι μαζί με λίγο νερό, το κλείνει με το καπάκι, όπως έδειξε σε σχετικό της βίντεο στο TikTok, και μετά από μερικά λεπτά η πίτσα θα είναι σα φρεσκοψημένη με ζύμη τραγανή.

Για όσους πάλι βαριούνται να κάνουν όλα τα παραπάνω και είναι υπέρ των πιο άμεσων λύσεων, δεν έχουν παρά να επιστρατεύσουν μια αντικολλητική σακούλα για τοστ, να βάλουν το κομμάτι μέσα, να ανάψουν την τοστιέρα και.. καλή όρεξη σε όλους!

Πηγή: Delish

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα