Μια συνταγή για μερακλήδες, αλλά και για δεξιοτέχνες της κουζίνας! Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή του αγαπημένου μας σεφ, Ηλία Μαμαλάκη, και η επιτυχία είναι εγγυημένη!
– Ψιλοκόβετε τη συκωταριά, την πλένετε και την αφήνετε να στραγγίσει. – Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι και σοτάρετε λίγο το ξερό κρεμμύδι. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα εντόσθια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα αφήνετε λίγο να αχνιστούν. – Προσθέτετε το ρύζι και τα αρωματικά. Ανακατεύετε και αποσύρετε από τη φωτιά. – Βάζετε τη μπόλια σε ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό , την αφήνετε να μαλακώσει ώστε να μπορείτε να την ανοίξετε εύκολα. Την απλώνετε, την κόβετε σε κομμάτια και βάζετε μέσα σε κάθε κομμάτι λίγη από τη γέμιση. – Τυλίγετε και τοποθετείτε τους τζιγεροσαρμάδες σε ταψάκι. Ανάμεσά τους βάζετε πατάτες κομμένες σε λεπτά κομμάτια και αλατισμένες. – Περιχύνετε με λάδι και ψήνετε για 1 ώρα περίπου στους 200C.