Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
spot_img

Στις 25 Νοεμβρίου, η EFSA διοργανώνει ειδικό δημόσιο διαδικτυακό σεμινάριο για να εξηγήσει τα συγκεκριμένα στάδια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, ώστε να απαντήσει καλύτερα σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των αιτούντων στον τομέα των υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Η ανάγκη αυτή απορρέει από την εφαρμογή του Κανονισμού για τη Διαφάνεια, ο οποίος εισήγαγε νέες υπηρεσίες, διαδικασίες και διατάξεις που έχουν επηρεάσει έντονα τον κύκλο ζωής και τη διαδικασία ανανέωσης των αιτήσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή επίδειξη υποβολής αίτησης.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα κλείσει με μια διαδραστική περίοδο ερωτήσεων και απαντήσεων.

Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής, λήγει αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης συμμετοχής και τις οδηγίες για τους συμμετέχοντες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.efsa.europa.eu/en/events/webinar-food-contact-materials

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εντομοφαγία στην ΕΕ: Η απάντηση της Κομισιόν σε ερώτηση περί προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Μαρία Σπυράκη με γραπτή ερώτηση προς την Κομισιόν έθεσε θέμα για την προστασία της δημόσιας υγείας και τις απαιτήσεις υποχρεωτικής επισήμανσης.

Προσοχή: Επικίνδυνο αλεύρι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Συναγερμός σε 22 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για επικίνδυνο αλεύρι προέλευσης Γερμανίας.

Το σκάνδαλο με το ηλι(θι)έλαιο του 2008 και η καθυστερημένη κατά 15 χρόνια δικαίωση

Μετά από 15 χρόνια μάθαμε και επίσημα πως άλλο άλλο οι κορεσμένοι (MOSH) και άλλο οι αρωματικοί (MOAH) υδρογονάνθρακες!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα