Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευσηΔωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα
spot_img

Στις 25 Νοεμβρίου, η EFSA διοργανώνει ειδικό δημόσιο διαδικτυακό σεμινάριο για να εξηγήσει τα συγκεκριμένα στάδια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων, ώστε να απαντήσει καλύτερα σε επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των αιτούντων στον τομέα των υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Η ανάγκη αυτή απορρέει από την εφαρμογή του Κανονισμού για τη Διαφάνεια, ο οποίος εισήγαγε νέες υπηρεσίες, διαδικασίες και διατάξεις που έχουν επηρεάσει έντονα τον κύκλο ζωής και τη διαδικασία ανανέωσης των αιτήσεων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή επίδειξη υποβολής αίτησης.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα κλείσει με μια διαδραστική περίοδο ερωτήσεων και απαντήσεων.

Η προθεσμία για αιτήσεις συμμετοχής, λήγει αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης συμμετοχής και τις οδηγίες για τους συμμετέχοντες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.efsa.europa.eu/en/events/webinar-food-contact-materials

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα