Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επανάσταση στη βιομηχανία σοκολάτας – 75% λιγότερη ζάχαρη και λίπος!

ΑρχικήΟικιακάΔιατροφή και ΥγείαΕπανάσταση στη βιομηχανία σοκολάτας - 75% λιγότερη ζάχαρη και λίπος!
spot_img

Η νέα σοκολάτα διαίτης της Cadbury θα γίνει τόσο δημοφιλής όσο τα αναψυκτικά διαίτης…

Η Cadbury είναι πολύ κοντά στην παρασκευή σοκολάτας διαίτης, με 75% λιγότερη ζάχαρη και λίπος, αλλά εξίσου γευστική όπως υποστηρίζει και μάλιστα θεωρεί, πως η νέα σοκολάτα της θα αγαπηθεί όπως έχουν αγαπηθεί τα αναψυκτικά διαίτης.

Ο Dirk van de Put, διευθύνων σύμβουλος της Mondelez, σύμφωνα με τη Mirror, πιστεύει ότι οι πιο υγιεινές εναλλακτικές λύσεις στη σοκολάτα θα είναι σύντομα τόσο κοινές όσο τα αναψυκτικά διαίτης.

 «Θα είναι λίγο σαν τα ποτά διαίτης και θέλει χρόνο για να αναπτυχθεί, αλλά πρέπει να το διατηρήσουμε στην αγορά. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι ο καταναλωτής να τις αποδεχθεί γιατί δεν έχουν ακριβώς την ίδια γεύση – αν και πλησιάζουν.  Πρέπει να προσφέρουμε περισσότερες υγιεινές επιλογές και εργαζόμαστε σκληρά για αυτό» είπε.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα