Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επιλεγμένα άρθρα
Bar code: Κοντεύει τα 50 και δίνει τη σκυτάλη στους… “απογόνους” του !
EFSA: Αξιολόγηση για τον κίνδυνο εξάπλωσης βακτηρίων κατά τη μεταφορά ζώων
Σκλαβενίτης: Ποια καταστήματα και γιατί θα είναι από σήμερα κλειστά
Φάκελος “Ακρυλαμίδιο”: Η επικίνδυνη ουσία σε πατάτες και αμυλούχα
Αστοχία Προϊόντος: Η σημασία της ειλικρινούς συγνώμης στον θυμωμένο καταναλωτή
Alert: Και στην Ελλάδα τα επικίνδυνα noodles
Κρασί: Βασικές γνώσεις για… αρχάριους
Ελληνικό ελαιόλαδο: Το 60% των νοικοκυριών χρησιμοποιούν δικό τους ή από γνωστούς!
Πόσα και ποια ελληνικά προϊόντα έφαγαν “πόρτα” από τον FDA για εξαγωγή στις ΗΠΑ
Η Ε.Ε. έδωσε το πράσινο φως για το φυτικό αυγό JUST Egg
Nutrinform: Το αντίπαλο δέος του Nutriscore που δημιούργησαν οι Ιταλοί
Προσοχή -ΕΦΕΤ: Ανάκληση κατεψυγμένου κοτόπουλου, γνωστής εταιρείας λόγω σαλμονέλας
Μήνυση 5 εκατ. δολαρίων κατά της Kellogg’s για παραπλανητικές ετικέτες
Νέα Απάτη με Ελληνικό ελαιόλαδο: Ανάκληση της πιστοποίησης ΠΟΠ σε εταιρεία
Βιομηχανία τροφίμων: Οι πρακτικές μηδενικής επαφής για βελτίωση ασφάλειας και ποιότητας- Αύξηση 30% στην παραγωγικότητα
Βιομηχανία τροφίμων: Πως αντιμετωπίζεται η ενζυμική αμαύρωση σε φρούτα και λαχανικά
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Καφέ, σνακ, street food, ελαφριά γεύματα, υγιεινές επιλογές. Στο κατάστημα, take away και delivery.
Κυβερνοεπιθέσεις στο σύστημα τροφίμων- Τα παιχνίδια των εκατομμυρίων και ο ρόλος του επιστήμονα τροφίμων
Πως η βιομηχανία τροφίμων μπορεί να αντιμετωπίσει τις ψηφιακές απειλές.
Διάλειμμα εργαζομένων: Τι ισχύει και πότε μπορεί να ξεπεράσει τη μισή ώρα. Περιλαμβάνεται στον χρόνο εργασίας;
Οι αποσαφηνίσεις του νομοσχεδίου.
Food fraud: οδηγίες συμμόρφωσης από το FSSC22000
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας