Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, 2024
14 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μετάβαση στο IFS Food V7

spot_img

cibum team

To IFS αποτελεί ένα ιδιωτικό πρωτόκολλο της ένωσης Γερμανών και Γάλλων λιανεμπόρων. Είναι εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την Ασφάλεια Τροφίμων (GFSI).

Το IFS Food V7 επικεντρώνεται σε τρεις βασικούς τομείς:

  • Ενσωμάτωση Νοοτροπίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων σε ολόκληρη την επιχείρηση.
  • Ένα νέο σύστημα βαθμολόγησης που στοχεύει στη διαρκή βελτίωση.
  • Μεγαλύτερη εστίαση στις on-site αξιολογήσεις, αφαιρώντας ή συγχωνεύοντας απαιτήσεις τεκμηρίωσης

Επιπρόσθετα, άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

  • 15% λιγότερες απαιτήσεις – απλοποίηση πολλών διαδικασιών για να καταστεί ο έλεγχος πιο αποτελεσματικός
  • Σαφέστερα δομημένη έκθεση αξιολόγησης με τυποποιημένες ενότητες
  • Κάθε τρίτη αξιολόγηση πιστοποίησης IFS θα είναι απροειδοποίητη
  • Ένας έγκυρος παγκόσμιος αριθμός τοποθεσίας (GLN) είναι πλέον υποχρεωτικός για προμηθευτές του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και του ΗΒ
  • Πρόσθετα εργαλεία είναι διαθέσιμα για την υποστήριξη των υπεύθυνων διαχείρισης ποιότητας πιστοποιημένων εταιρειών

 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από ντομάτες – Έκτακτη ανακοίνωση EFSA και ECDC

Mε μία έκτακτη ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων ενημερώνουν για ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από Ιταλικές ντομάτες.

“Τρελός” επιστήμονας κατάπιε 15 χημικές ουσίες PFAS για να δει τι θα πάθει!”

Για το πόσο γρήγορα τα PFAS απεκκρίνονται από τον οργανισμό, τα ζωικά πειράματα έχουν περιορισμένη αξία γι αυτό και ο επιστήμονας από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Αξιολόγησης Κινδύνων πήρε το θέμα πάνω του

Βαρέα μέταλλα σε μπαχαρικά: Τι έδειξαν έλεγχοι σε 64 δείγματα – Τι συμβαίνει με την σκόπιμη νοθεία με μόλυβδο

Τα πολύ υψηλά επίπεδα μολύβδου στα μπαχαρικά μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβή για την υγεία και μπορεί επίσης να αποτελούν ένδειξη δόλιας πρακτικής σύμφωνα με γερμανική έρευνα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο