Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Plant-based trends

spot_img

cibum team

Η τάση προς plant-based προϊόντα δείχνει μια αλλαγή στον παγκόσμιο τομέα τροφίμων και ποτών. Οι πεποιθήσεις των καταναλωτών εξελίσσονται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους ανθρώπους να παρακινούνται να προσαρμοστούν σε δίαιτες με προϊόντα φυτικής παραγωγής. Ο οργανισμός BRC εξέδωσε σχετική Λευκή Βίβλο, σήμα και πρωτόκολλο πιστοποίησης. Συγχρόνως διεξήγαγε έρευνα αγοράς για την προτίμησης προιόντων φυτικής παραγωγής ως αντικατάστατα παραδοσιακών και διατροφικά ”ένοχων” προιόντων.  

Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα του BRC, πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο