Πέμπτη, 8 Μαΐου, 2025
23.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Plant-based trends

spot_img

cibum team

Η τάση προς plant-based προϊόντα δείχνει μια αλλαγή στον παγκόσμιο τομέα τροφίμων και ποτών. Οι πεποιθήσεις των καταναλωτών εξελίσσονται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους ανθρώπους να παρακινούνται να προσαρμοστούν σε δίαιτες με προϊόντα φυτικής παραγωγής. Ο οργανισμός BRC εξέδωσε σχετική Λευκή Βίβλο, σήμα και πρωτόκολλο πιστοποίησης. Συγχρόνως διεξήγαγε έρευνα αγοράς για την προτίμησης προιόντων φυτικής παραγωγής ως αντικατάστατα παραδοσιακών και διατροφικά ”ένοχων” προιόντων.  

Διαβάστε περισσότερα για την έρευνα του BRC, πατώντας ΕΔΩ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί η Manchester United ψάχνει υπεύθυνο ασφάλειας τροφίμων; Το σωστό παράδειγμα ενός τεράστιου συλλόγου

Η σημασία της διατροφικής ασφάλειας στον επαγγελματικό αθλητισμό και ένα πρόσφατο περιστατικό που το επιβεβαιώνει

Εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστικές επιθεωρήσεις ανακοίνωσε ο FDA

Τέλος στις προειδοποιήσεις για ελέγχους σε φαρμακοβιομηχανίες και μονάδες παραγωγής τροφίμων.

Πατατάκια και κατεψυγμένη πίτσα ΔΕΝ είναι τρόφιμα λένε επιστήμονες – Ο οργανισμός τα αντιμετωπίζει ως… φλεγμονή

Νέα μελέτη-ορόσημο συνδέει άμεσα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα με την κακή υγεία
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα