ΑρχικήΝέαΕξαγωγέςΔΩΔΩΝΗ: Βράβευση για Εξαγωγική Αριστεία στα Greek Exports Awards 2023

ΔΩΔΩΝΗ: Βράβευση για Εξαγωγική Αριστεία στα Greek Exports Awards 2023

3 λεπτά ανάγνωσης

Β. Βροχίδης: “Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου”.

Η ΔΩΔΩΝΗ απέδειξε για ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην αριστεία αποσπώντας τέσσερεις νέες διακρίσεις στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Greek Exports Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου και ανέδειξε τις πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα των εξαγωγών.

- Advertisement -

Η εταιρεία έλαβε Χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Top Innovation in Exports & Top Branded Product για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και Ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες Top Greek Export Company & Τop Industrial Export Company.

Εδώ και 60 χρόνια η αφοσίωση της ΔΩΔΩΝΗ στην καινοτομία και την ποιότητα έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Σήμερα, έχει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς.

- Advertisement -

Επιπλέον, παραμένει πιστή στο όραμα της για την παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και γεύσης, έτσι ώστε και οι καταναλωτές στο εξωτερικό να μπορούν να απολαμβάνουν την ίδια απαράμιλλή γεύση που κάνει τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ να ξεχωρίζουν και σε εγχώριο επίπεδο

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Τα βραβεία αυτά αντικατοπτρίζουν τις συνεχείς προσπάθειες επέκτασης μας σε νέες και ήδη υπάρχουσες αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.»

Για 11η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο-θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum, το οποίο και φέτος πραγματοποιήθηκε μαζί με τα Greek Exports Awards 2023.

###

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ 

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 60 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά, τυροκομικά προϊόντα και φυτικά προϊόντα. Για τα γαλακτοκομικά, χρησιμοποιεί 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο χιλιάδων Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ παράγει περισσότερα από 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Κάνει καλό το ξύδι στη σαλάτα; Νέα μελέτη αξιολογεί τον ρόλο του στην ανθρώπινη υγεία

Νέα επιστημονική ανασκόπηση εξετάζει τις κλινικές μελέτες για το ξύδι, το σάκχαρο, το σωματικό βάρος, τον μεταβολισμό και την υγεία.

Μπορεί το οξυζενέ να αλλάξει τον τρόπο επεξεργασίας του κοτόπουλου;

Νέα μελέτη εξετάζει τη χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τη μείωση επικίνδυνων μικροβίων στο κρέας πουλερικών

Κόκκινος συναγερμός για τον Ιό του Δυτικού Νείλου στην Αττική: 23 νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα και 6 νεκροί (πίνακες)

Ραγδαία αύξηση μέσα σε μία εβδομάδα καταγράφει ο ΕΟΔΥ – 54 ασθενείς εμφάνισαν προσβολή του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, ενώ 20 άνθρωποι νοσηλεύονται, οι 8 σε ΜΕΘ