Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Επιστημονικές Επιχειρήσεις Ε.Π.Ε.

ΑρχικήΕξοπλισμόςΈλεγχοςΕπιστημονικές Επιχειρήσεις Ε.Π.Ε.
spot_img

Η εταιρεία Επιστημονικές Επιχειρήσεις ΕΠΕ διαθέτει ήδη 42 χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στην Ελληνική αγορά.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και συνεργάζεται με πλήθος αναγνωρισμένων κατασκευαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις καταγραφής / μέτρησης και υπηρεσίες στις βιομηχανίες τροφίμων, φαρμάκων, καλλυντικών κ.α. καθώς καιστους κλάδους της εστίασης, μεταφορών, logistics με πλήρη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη.

Με άξονα τα οφέλη της υψηλής τεχνολογίας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον μεταξύ άλλων διαθέτει: φορητούς και εργαστηριακούς μετρητές ενεργότητας ύδατος,όργανα μέτρησης, παρακολούθησης και καταγραφής της θερμοκρασίας, της σχετικής υγρασίας και της ψυχρής αλυσίδας, όργανα χειρός μέτρησης των συνθηκών κατά την παραλαβή, την αποθήκευση και τη διαχείριση ευαίσθητων θερμοκρασιακά πρώτων υλών / τροφίμων / προϊόντων, συστήματα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ειδοποίησης υπέρβασης ορίων λειτουργίας σε ψυκτικούς θαλάμους / ψυγεία, ανιχνευτές αερίων και λοιπό μετρητικό εξοπλισμό.

Η εταιρεία είναι διαπιστευμένη κατά ISO 9001:2015 και ISO14001:2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: https://www.scienter.gr/web/el/index.php

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια: Ευρήματα μελέτης σε 14 μάρκες για επικίνδυνες ουσίες, φυσικοχημικές και αισθητηριακές ιδιότητες

Πόσο ικανοποιείται η απαίτηση των καταναλωτών, για πιο υγιεινά πατατάκια χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.

Μελομακάρονα εμπορίου: Το συντηρητικό που περιέχουν και το “ψεύτικο” συστατικό

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα συντηρητικά και τα πρόσθετα στα μελομακάρονα εμπορίου.

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο