Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food Advice – Σύμβουλοι Ασφάλειας Τροφίμων

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυμβουλευτικήFood Advice - Σύμβουλοι Ασφάλειας Τροφίμων
spot_img

Η Food Advice είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Η συνεργασία μας, τα τελευταία 15 χρόνια, με μεγάλο εύρος επιχειρήσεων διαφορετικού αντικειμένου και δυναμικότητας, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης, οι οποίοι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα του συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού μας έργου. Επιδίωξη μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες αφενός μεν να βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξελίσσονται και να εξασφαλίζουν την παραγωγή υγιεινών και ασφαλών προϊόντων στους καταναλωτές, αφετέρου δε να είναι συμβατές οικονομικά με το μέγεθος τους.

Οι βασικοί άξονες της παροχής υπηρεσιών μας -αν και δεν περιορίζονται σε αυτούς- είναι οι ακόλουθοι:

  • Υγειονομικές και κτηνιατρικές συμβουλές και οργάνωση φακέλων για την αδειοδότηση / γνωστοποίηση επιχειρήσεων τροφίμων.
  • Υγειονομική μελέτη κατασκευής εγκαταστάσεων επιχειρήσεων τροφίμων.
  • Μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων.
  • Υπηρεσίες εμπειρογνώμονα σε επιθεωρήσεις εταιριών τροφίμων, καθώς επίσης και σε επιτροπές ενστάσεων / προστίμων και δικαστικές διεκδικήσεις.
  • Υπηρεσίες πραγματογνώμονα.
  • Εκπόνηση ετικετών προϊόντων ή private label (pl) προϊόντων.
  • Συμμετοχή στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και σε συνεργασία με ΚΕΚ εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.
  • Συνεργασία με Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος και εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών.

Θεωρούμε πως η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων απαιτεί αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που εμπλέκονται με την παραγωγή των τροφίμων. Προϋπόθεση δε για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η επιστημονική αρτιότητα, ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα και σε τελευταία ανάλυση η έμπρακτη εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα