Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food Advice – Σύμβουλοι Ασφάλειας Τροφίμων

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυμβουλευτικήFood Advice - Σύμβουλοι Ασφάλειας Τροφίμων
spot_img

Η Food Advice είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων με πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων.

Η συνεργασία μας, τα τελευταία 15 χρόνια, με μεγάλο εύρος επιχειρήσεων διαφορετικού αντικειμένου και δυναμικότητας, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης, οι οποίοι είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα του συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού μας έργου. Επιδίωξη μας είναι να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι οποίες αφενός μεν να βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξελίσσονται και να εξασφαλίζουν την παραγωγή υγιεινών και ασφαλών προϊόντων στους καταναλωτές, αφετέρου δε να είναι συμβατές οικονομικά με το μέγεθος τους.

Οι βασικοί άξονες της παροχής υπηρεσιών μας -αν και δεν περιορίζονται σε αυτούς- είναι οι ακόλουθοι:

  • Υγειονομικές και κτηνιατρικές συμβουλές και οργάνωση φακέλων για την αδειοδότηση / γνωστοποίηση επιχειρήσεων τροφίμων.
  • Υγειονομική μελέτη κατασκευής εγκαταστάσεων επιχειρήσεων τροφίμων.
  • Μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων.
  • Υπηρεσίες εμπειρογνώμονα σε επιθεωρήσεις εταιριών τροφίμων, καθώς επίσης και σε επιτροπές ενστάσεων / προστίμων και δικαστικές διεκδικήσεις.
  • Υπηρεσίες πραγματογνώμονα.
  • Εκπόνηση ετικετών προϊόντων ή private label (pl) προϊόντων.
  • Συμμετοχή στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ και σε συνεργασία με ΚΕΚ εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.
  • Συνεργασία με Ιδιωτική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος και εκπαίδευση υποψηφίων κρεοπωλών.

Θεωρούμε πως η υγιεινή και η ασφάλεια των τροφίμων απαιτεί αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων που εμπλέκονται με την παραγωγή των τροφίμων. Προϋπόθεση δε για την επίτευξη αυτού του σκοπού είναι η επιστημονική αρτιότητα, ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα και σε τελευταία ανάλυση η έμπρακτη εμπιστοσύνη μεταξύ των συνεργαζόμενων φορέων.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα