Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
28.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

KitchenPRO

spot_img

Η KitchenPRO ειδικεύεται στην εισαγωγή, εμπορία, κατασκευή εξοπλισμού μαζικής εστίασης και σχεδιασμό επαγγελματικών κουζινών. Η πολυετής εμπειρίας από το 2001 και η συνεχής ενημέρωσή της για τις νέες τάσεις παγκοσμίως, της προσφέρουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της προσφοράς των ποιοτικότερων μηχανημάτων στην καλύτερη δυνατή τιμή, φέρνοντας στην Ελλάδα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της επαγγελματικής κουζίνας.

Η KitchenPRO αναλαμβάνει:

  1. Να σας προμηθεύσει με τα καλύτερα επαγγελματικά μηχανήματα της αγοράς σε πλέον ανταγωνιστικές τιμές καθώς συνεργάζεται απευθείας με τους καλύτερους προμηθευτές Ελλάδας και Εξωτερικού.
  2. Να σχεδιάσει και να κατασκευάσει τις πιο απαιτητικές ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του και σε συνδυασμό με την τήρηση προδιαγραφών ΕΦΕΤ και HACCP.
  3. Να σας παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και after sales service.
  4. Να διαμορφώσει τον χώρο, εγκαθιστώντας υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, δίκτυα αερίου και δίκτυα εξαερισμών – κλιματισμών, καθώς επίσης να χτίσει τα χωρίσματα και να τοποθετήσει τα πλακάκια στην κουζίνα, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη εφαρμογή του εξοπλισμού σας.

KitchenPRO | Εξοπλισμοί εστίασης
Νικολάου Λάζαρη 30 Αχαρνές, Αθήνα 136 75
Τηλ.: 211 2345 467

Website: KitchenPRO.gr
Facebook: Facebook.com/kitchenproshop

 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα