ΑρχικήΠρομηθευτέςΕξοπλισμόςΗ Kapelis Packaging ενισχύει την ασφάλεια τροφίμων με την τεχνολογία MULTISENSE

Η Kapelis Packaging ενισχύει την ασφάλεια τροφίμων με την τεχνολογία MULTISENSE

2 λεπτά ανάγνωσης

Νέα προσέγγιση στην ανίχνευση μεταλλικών επιμολύνσεων με διευρυμένο εύρος ανάλυσης και μειωμένες εσφαλμένες απορρίψεις

Η Kapelis Packaging παρουσιάζει την τεχνολογία MULTISENSE του γερμανικού οίκου Cassel, μια εξελιγμένη προσέγγιση στην ανίχνευση μεταλλικών επιμολύνσεων, σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων.

- Advertisement -

Σε αντίθεση με τους συμβατικούς ανιχνευτές μετάλλων που βασίζονται σε ένα μόνο συχνοτικό πεδίο, η τεχνολογία MULTISENSE λειτουργεί ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικά συχνοτικά πεδία, διευρύνοντας το εύρος ανάλυσης (Frequency Bandwidth) και βελτιώνοντας δραστικά την ποιότητα της ανίχνευσης.

Χάρη στη χρήση προηγμένων αλγορίθμων λογισμικού, το σύστημα συλλέγει και επεξεργάζεται περισσότερα δεδομένα από το προϊόν σε ελάχιστο χρόνο, επιτυγχάνοντας ακριβέστερο διαχωρισμό του σήματος της επιμόλυνσης από το “αποτύπωμα” του προϊόντος.

- Advertisement -

Τα οφέλη της τεχνολογίας MULTISENSE περιλαμβάνουν:

  • Υψηλότερη ακρίβεια και αξιοπιστία ανίχνευσης
  • Βελτιωμένη πιθανότητα εντοπισμού μικρότερων και δυσκολότερων μεταλλικών επιμολύνσεων (όπως ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 & 316)
  • Μεγαλύτερη σταθερότητα σε απαιτητικά προϊόντα με υψηλό αποτύπωμα προϊόντος

Παράλληλα, ο νέος σχεδιασμός του γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (UI) επιτρέπει άμεσες ρυθμίσεις και real-time απεικόνιση των σημάτων, περιορίζοντας τις εσφαλμένες απορρίψεις και ενισχύοντας την παραγωγικότητα. Η φιλική και καθοδηγούμενη λειτουργία καθιστά τη ρύθμιση εύκολη ακόμη και σε εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία σε 24ωρη βάση.

- Advertisement -

Η τεχνολογία MULTISENSE αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την απόλυτη ασφάλεια τροφίμων και τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η άγνωστη επιδημία εντεροϊού στη Λέσβο: Η μεγαλύτερη συρροή άσηπτης μηνιγγίτιδας των τελευταίων ετών

Ο ΕΟΔΥ ταυτοποίησε τον Echovirus 30, όμως η επιδημιολογική διερεύνηση δεν εντόπισε την πηγή μετάδοσης.

40 νέες προσλήψεις στον ΕΦΕΤ για την ενίσχυση των ελέγχων τροφίμων – Από τον Σεπτέμβριο επιθεωρήσεις και στα κυλικεία σχολείων

O ΥπΑΑΤ Μ. Σχοινάς επισκέφθηκε τον ΕΦΕΤ και ανακοίνωσε 40 προσλήψεις για την ενίσχυση των ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.