Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
21.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food Experts Συμβουλευτική ΟΕ

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυμβουλευτικήFood Experts Συμβουλευτική ΟΕ
spot_img

Η FOOD EXPERTS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ OE είναι μία εταιρία πολυεπίπεδης επιχειρηματικής δραστηριότητας στον ευρύτερο χώρο των τροφίμων, με προηγμένες δυνατότητες βάσει του άριστα καταρτισμένου προσωπικού της.

Η υποστήριξη που παρέχουν οι επαγγελματίες της εταιρίας στις επιχειρήσεις, μεταφράζεται σε μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας συνεχίζοντας τη δυναμική εξέλιξη και πρόοδο στο χώρο, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εξωτερικού.

Με στελέχη που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην αγορά, έχει στόχο την πλήρη υγειονομική υποστήριξη της σύγχρονης επιχείρησης τροφίμων, τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας, ανάπτυξης /βελτίωσης προϊόντων, υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων με αποτέλεσμα να παρέχει το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύγχρονη εταιρία τροφίμων.

Έχοντας ως υπόβαθρο τα στελέχη της, που αποτελούν άρτια καταρτισμένους επιστήμονες, η FOOD EXPERTS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ OE βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον επαγγελματία, προσφέροντας ποιοτικές λύσεις, υποστήριξη και ενημέρωση για τα νέα δεδομένα στο χώρο των τροφίμων. Μερικοί από τους βασικότερους άξονες παροχής υπηρεσιών της εταιρίας είναι α) Η τήρηση υψηλών προδιαγραφών στην εφαρμογή και επίβλεψη συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας, β) η συμμετοχή στην ανάπτυξη νέων τροφίμων και ευέλικτων διαδικασιών ανάλογα με το χαρακτήρα και τα δεδομένα της επιχείρησης αλλά και τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται, γ) η επιμόρφωση του προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και η εκπαίδευση στελεχών – επιστημόνων επιχειρήσεων τροφίμων, δ) η μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και παρακολούθηση συστημάτων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και ολικής ποιότητας σε επιχειρήσεις τροφίμων, ε) η αδειοδότηση επιχειρήσεων τροφίμων (βιοτεχνίες, εργοστάσια και Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος), στ) η εκπόνηση υγειονομικών μελετών κατασκευής εγκαταστάσεων παραγωγής τροφίμων, ζ) η διενέργεια πραγματογνωμοσυνών, η παράσταση σε αγορανομικά δικαστήρια, σε επιτροπές προστίμων για υγειονομικές παραβάσεις και σε επιστημονικές επιτροπές κατασχεμένων τροφίμων, η) η εκπόνηση ετικετών- προδιαγραφών προϊόντων και Private Label (PL) προϊόντων

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο