Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ανδρέου Κ. ΙΚΕ – Χημικά εργαστήρια

ΑρχικήΠρομηθευτέςΥπηρεσίεςΑνδρέου Κ. ΙΚΕ - Χημικά εργαστήρια
spot_img

«Η εταιρεία μας είναι μια παραδοσιακή Ελληνική Εταιρεία που για τρεις γενιές ασχολείται με τον Ποιοτικό Έλεγχο. Ξεκίνησε το 1937 από τον Στέφανο Α. Ανδρέου (Χημικός) ως οινολογικό εργαστήριο και επανιδρύθηκε το 1952, μετά  το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και του Εμφυλίου, από τους Στέφανο και Πηνελόπη Ανδρέου (αμφότερους χημικούς) στην Αθήνα ως “Χημικά Εργαστήρια Ανδρέου”.

Σήμερα η τρίτη γενιά συνεχίζει την παράδοση ως ένα καταξιωμένο Διαπιστευμένο Εργαστήριο (EN ISO 17025:2005) με τον διακριτικό τίτλο “Ανδρέου K. I.K.E.”.

Δραστηριότητα εργαστηρίου:

Αναλύσεις – Μετρήσεις σε Νερά, Απόβλητα (Υγρά-Στερεά), Τρόφιμα-Ζωοτροφές, Υλικά σε επαφή με τρόφιμα, Οινοπνευματώδη, Φυτοπροστατευτικά Σκευάσματα, Καύσιμα – Ορυκτέλαια, Κονιάματα, Αέριοι Ρύποι – Περιβαλλοντικές μετρήσεις, Εδαφικά κλπ.

Άλλες υπηρεσίες:

  • Παράσταση στο Ανώτατο Χημικό Συμβούλιο
  • Κατ’ έφεση εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους (Γ.Χ.Κ.)
  • Κατ’ έφεση εξέταση στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο
  • Καταχώρηση Αδειών Κυκλοφορίας προϊόντων στο Γ.Χ.Κ. και στον Ε.Ο.Φ.
  • Τεχνική υποστήριξη σε νομικά θέματα και δικαστικές διεκδικήσεις
  • Δειγματοληψίες (στερεά, υγρά και αέρια δείγματα)
  • Πραγματογνωμοσύνες (π.χ. καταστροφή ή ζημίες προϊόντων, αστοχία υλικών, κλπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.aclabs.gr/

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα