Κυριακή, 13 Απριλίου, 2025
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Renova Research Innovation Engineering

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυμβουλευτικήRenova Research Innovation Engineering
spot_img

Φορέας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών- μεταποίηση – παραγωγή -τυποποίηση.

Η Renova είναι ένας Φορέας Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, με έδρα τα κάτω Πετράλωνα Αττικής και είναι σε θέση να σας παρέχει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα θέματα των τριών απαραίτητων κατευθύνσεων μεταποίηση – παραγωγή -τυποποίηση για την δημιουργία ενός τροφίμου ή ενός καλλυντικού. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζοντας τις θεμελιώδεις αρχές της Μηχανικής Τροφίμων μπορεί να παρέχει από μία συνταγή μέχρι και ολοκληρωμένη μελέτη αλλά και τεχνική συμβούλευση για την δημιουργία βιομηχανικών μονάδων. Όλα αυτά μέσω της ερευνητικής μας ομάδας και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου από την ενασχόληση της στην βιομηχανία τροφίμων. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί μια μονάδα παραγωγής βιομηχανικού επιπέδου παραγωγής. Σκοπός της επιστημονικής ομάδας της Renova είναι να παρέχει υποστήριξη σε όλα τα στάδια της παραγωγικής σας διαδικασίας αλλά και με την χρήση καινοτόμων μεθόδων να αποκτήσετε πλεονεκτικό προβάδισμα στην ανταγωνιστική αγορά. 

- Advertisement -

Υπηρεσίες

  • Ανάπτυξη συνταγών για τρόφιμα και καλλυντικά (R&D Support)
  • Ανάπτυξη και υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας (HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, BRC, IFS, FSSC, TRAVEL LIFE, GLUTEN FREE)
  • Μελέτη και τεχνική συμβούλευση για την δημιουργία βιομηχανικών μονάδων παραγωγής
  • Έλεγχος ετικέτας
  • Εκπαίδευση προσωπικού

Στόχος της εταιρείας είναι να δώσει απαντήσεις κι αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε προβληματισμό σας που  αφορά τον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Renova Eng ΙΚΕ

Πανδώρου 22, Αθήνα, Κάτω Πετράλωνα, ΤΚ 11853

Τηλ: 2117256578

Email: renova-eng@hotmail.com

Site: https://renova-eng.gr/

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ

Προσοχή – ΕΦΕΤ: «ΜΗΝ το φάτε» – Το ελληνικό κοτόπουλο που ανακαλείται από τα σουπερμάρκετ – Κίνδυνος δηλητηρίασης (Φωτο)

Ανάκληση κοτόπουλου ελληνικής εταιρείας μολυσμένου με το παθογόνο βακτήριο της σαλμονέλας
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα